Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EA Sports FC 25 600 TL'ye Alma Yöntemi

loxibin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Meriç Mavilark
hocam sırf cevap yazabilmek için üye oldum. Anlattığınız şekilde denedim fakat 600tl ye düşmüyor fiyat 1699 Ukrayna Grivnası () şeklinde gözüküyor. Türk lirası olarak çevirince de 1491TL ye denk geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var?

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ali poyraz
istersen böylede alabilirsin iyi forumlar
hocam sırf cevap yazabilmek için üye oldum. Anlattığınız şekilde denedim fakat 600tl ye düşmüyor fiyat 1699 Ukrayna Grivnası () şeklinde gözüküyor. Türk lirası olarak çevirince de 1491TL ye denk geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var?

loxibin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Meriç Mavilark
istersen böylede alabilirsin iyi forumlar
Hocam ama bu EA FC 24 için ben 25 i almak istiyorum o yüzden sordum aslında. Hayır bilmediğim yada yanlış yaptığım bir şey varsa bileyim diye

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Adem Oney
Her şeyi doğru yapmışsın da indirim bittiği için öyle gözüküyor. İndirim geldiğinde denersen çok rahat bir şekilde alırsın

loxibin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Meriç Mavilark
Her şeyi doğru yapmışsın da indirim bittiği için öyle gözüküyor. İndirim geldiğinde denersen çok rahat bir şekilde alırsın
Tamamdır hocam tekrar indirim gelirse denerim artık. Teşekkür ederim.

Top Bottom