Gittiniz mi? Ben de yazın tatile düşünüyorum kimlikle direkt alınıyor mu?Gürcistan batuma gideceğim kimlikle gidilebiliyormuş istanbuldan uçakla gideceğim daha önce giden var mı ne yapmalıyım sırasıyla? Bi sıkıntı çıkar mı
Ben gitmiştim ama sınırdan geçtim turla gitmiştim kimlikle girerken sınırda bir kağıt dolduruyordun ama uçakta nasıl olur bilmem (ben pasaport ile girdim ama çoğu kimlikle girdi çıkarkende o kağıdı geri vermişlerdi) benim çok hoşuma gitmişti ilk yd deneyimimdi girerken 750tl yurtdışı çıkış harcı ödemeniz lazım önceden 150tl diGittiniz mi? Ben de yazın tatile düşünüyorum kimlikle direkt alınıyor mu?
Sık sık Kıbrıs'a gidiyorum orada okuyorum. Ama Gürcistan gidip görmek istediğim bir yer. Bu yaz plan yaptım ve uçak otel yemek 1 hafta tatile 30k ayırdım. Umarım geçişte sorun çıkmazBen gitmiştim ama sınırdan geçtim turla gitmiştim kimlikle girerken sınırda bir kağıt dolduruyordun ama uçakta nasıl olur bilmem (ben pasaport ile girdim ama çoğu kimlikle girdi çıkarkende o kağıdı geri vermişlerdi) benim çok hoşuma gitmişti ilk yd deneyimimdi girerken 750tl yurtdışı çıkış harcı ödemeniz lazım önceden 150tl di
giderseniz yemek mekanı olarak lurji sufra öneririm turcular bizi dönere götürecekti turdan ayrılıp kendimiz burada yemiştik ucuz ve lezzetliydi
Çok iyi bir bütçe bence araç vb kiralayıp komple gezilebilir benim çok hoşuma gitti şahsen boşuna yaşıyormuşuz dedim belki ilk gez yd gittiğim içindir girişte sorun olacağını sanmam bende kıbrısa gitmek istiyorum bakalım gidebilirsemSık sık Kıbrıs'a gidiyorum orada okuyorum. Ama Gürcistan gidip görmek istediğim bir yer. Bu yaz plan yaptım ve uçak otel yemek 1 hafta tatile 30k ayırdım. Umarım geçişte sorun çıkmaz
Gittim form falan doldurtmadı ucakla gidince doldurmuyormuşsun aldı kimliği 3 saniye sonra geri verdi gectim basitmiş aslındaGittiniz mi? Ben de yazın tatile düşünüyorum kimlikle direkt alınıyor mu?
Ben uçakla plan yaptım. Form dolduruluyor sadece farkı bu gibi. Sizin batum veya tifliste onerdiginiz mekan kahvaltı olur akşam yemeği olur bar olur öneriniz var mı ?Gittim form falan doldurtmadı ucakla gidince doldurmuyormuşsun aldı kimliği 3 saniye sonra geri verdi gectim basitmiş aslında
Bar kahvaltı ve akşam yemeği için onerdiginiz veya gitme dediğiniz yerler var mı? Bir de Kıbrıs a gelmek çok zahmetsiz. Ben öğrenci olduğum için muhaceratim var tatil için kimliği ver geç. Pasaporta bastirirsan damga Yunanistan a giremezsin bu önemli. Benim pasaporta vuruluyor öğrenci olduğum için Yunanistan planım vardı erteledim bu yüzdenÇok iyi bir bütçe bence araç vb kiralayıp komple gezilebilir benim çok hoşuma gitti şahsen boşuna yaşıyormuşuz dedim belki ilk gez yd gittiğim içindir girişte sorun olacağını sanmam bende kıbrısa gitmek istiyorum bakalım gidebilirsem
Ben 1 gün kaldığım için tek öğün yedim ve burada yemiştim bence çok lezzetliydi ( https://maps.app.goo.gl/o7CqoUJgLkU9vCXw8 ) çevrede güzel barlar var dı ama girme fırsatım olmadı zaten gezerken görürsünüz ve bildiğim kadarıyla alkol kullanıyorsanız gürcü şarabı meşhurBen uçakla plan yaptım. Form dolduruluyor sadece farkı bu gibi. Sizin batum veya tifliste onerdiginiz mekan kahvaltı olur akşam yemeği olur bar olur öneriniz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bar kahvaltı ve akşam yemeği için onerdiginiz veya gitme dediğiniz yerler var mı? Bir de Kıbrıs a gelmek çok zahmetsiz. Ben öğrenci olduğum için muhaceratim var tatil için kimliği ver geç. Pasaporta bastirirsan damga Yunanistan a giremezsin bu önemli. Benim pasaporta vuruluyor öğrenci olduğum için Yunanistan planım vardı erteledim bu yüzden
Genelde yemek cok ucuz yani batumda Senate Restaurant gıttık aksam yemegi ıcın 2 kisi 1 sise sarap ve ana yemek yedık 105 lari odedık kahvaltıyı otelde yaptık biz deniz manzaralıydı.Ben uçakla plan yaptım. Form dolduruluyor sadece farkı bu gibi. Sizin batum veya tifliste onerdiginiz mekan kahvaltı olur akşam yemeği olur bar olur öneriniz var mı ?
Kıbrıs ta çok mükemmel gezilecek yerler yok küçük yer zaten. Girne de oluyo olaylar genelde. Kumara bulaşma, seni yoldan cikaracak kızlara dikkat et (hastalık vs oluyor) ama alkol falan çok ucuz tr ye göre. Ben sık sık getiriyom aileme falanBen 1 gün kaldığım için tek öğün yedim ve burada yemiştim bence çok lezzetliydi ( https://maps.app.goo.gl/o7CqoUJgLkU9vCXw8 ) çevrede güzel barlar var dı ama girme fırsatım olmadı zaten gezerken görürsünüz ve bildiğim kadarıyla alkol kullanıyorsanız gürcü şarabı meşhur
Kıbrısa da umarım bu yaz tatile giderim makedonyaya gideceğim 1 nisanda bütçem el verirse kıbrısı görmeyide ćok isterim
Scooter gerçekten mantıklı. Bolt dediğiniz şey uber tarzı bir şey mi? Bir de bu para bozdurma mevzusunu ülkeye girince yapmak daha mantıklı oluyo galiba.Genelde yemek cok ucuz yani batumda Senate Restaurant gıttık aksam yemegi ıcın 2 kisi 1 sise sarap ve ana yemek yedık 105 lari odedık kahvaltıyı otelde yaptık biz deniz manzaralıydı.
1. Havalimanından para bozduracaksanız sadece taksiye binecek kadar bozdurun çünkü kur farkı cok fazla ve zaten sehirde hep exchange var.
2. Turist olduğunuzu bildiklerinde taksi fiyatını fazla soyluyorlar pazarlık yapın biz hep pazarlık yaptık mümkünse bolt indirin fiyat ucuz oluyor.
3. Batumda cok fazla turkce bilen insan var demislerdi ama neredeyse hep ingilizce konustuk cok nadir rastladık sanırım sınır kapasında cok var turkce bilen.
4. Biz arac kiralayacaktık ama sonra fikir değiştirip scooter kiraladık cok zevkliydi tavsiye ederim
Evet ülkeye girince daha mantıklı aynen bolt uber gibi bisey kayıt olmasıda basitKıbrıs ta çok mükemmel gezilecek yerler yok küçük yer zaten. Girne de oluyo olaylar genelde. Kumara bulaşma, seni yoldan cikaracak kızlara dikkat et (hastalık vs oluyor) ama alkol falan çok ucuz tr ye göre. Ben sık sık getiriyom aileme falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Scooter gerçekten mantıklı. Bolt dediğiniz şey uber tarzı bir şey mi? Bir de bu para bozdurma mevzusunu ülkeye girince yapmak daha mantıklı oluyo galiba.
Yapılsın umrumda olmaz. Çevremde giden falan var sorun yaşayanı duymadim. Olursa da yapcak bir şey yok. Yunanistan a giremiyorum birkaç sene geçmesi lazım veya pasaport yenilemem lazım o da pahalı şuan. Önceden Azerbaycan Kıbrıs (aktif yaşıyorum) balkanlarda 1-2 ülkeye gittim. Tecrübe olur bana da.Kardeşim yurt dışına çıkıyosun gürcistana gidiyosun ırkçılık yapılıcak sana karşı dikkat etmeni öneriyorum.Hatta Gürcistana bile gitmeni önermiyorum Yunana gitsen daha iyi kardeş.
Çok teşekkür ederim hocam. Eğer bir sorum olursa buradan yine size danisabilir miyim?Evet ülkeye girince daha mantıklı aynen bolt uber gibi bisey kayıt olmasıda basit