Neler Yeni

Ddr4 ram takviyesi mi yoksa sistem güncelleme mi?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci

1905

80+ Silver
750 w psu var. @jombo
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe yeter yetmesine de gerek var mı bilemiyorum. ikinci el satmaya falan uğraşmak pek istemiyorum. şu an ram kısıtlıyor beni
sadece işlemci anakart ram satarsınız hocam komple sistemi satmanıza gerek yok. facebook gruplarında günübirlik satış bile gerçekleşebilir fiyata bağlı olarak. ayrıca işlemci yükseltmenizde işinize gelir.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
işlemci çok mu yetersiz
işlemci yetersiz değil hocam sadece am5 ddr5 sistemlerin önü çok daha açık ve güncel kalmak her zaman daha sorunsuz bir deneyim sağlar komple sistemi değişmeye gerek yok ekran kartınız çok iyi zaten sadece ddr5 sisteme geçeceğiniz için ram işlemci ve ana kartı değiştirme zorunluluğu var size 3 adet parça önerdim FP açısından çok iyi parçalardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
sadece işlemci anakart ram satarsınız hocam komple sistemi satmanıza gerek yok. facebook gruplarında günübirlik satış bile gerçekleşebilir fiyata bağlı olarak. ayrıca işlemci yükseltmenizde işinize gelir.
biliyorum da yoruyorlar sıkıldım artık. test ettirmesi vs ayrı dert.

işlemci yetersiz değil hocam sadece am5 ddr5 sistemlerin önü çok daha açık ve güncel kalmak her zaman daha sorunsuz bir deneyim sağlar komple sistemi değişmeye gerek yok ekran kartınız çok iyi zaten sadece ddr5 sisteme geçeceğiniz için ram işlemci ve ana kartı değiştirme zorunluluğu var size 3 adet parça önerdim FP açısından çok iyi parçalardır.
anakartım güzel wifi falan var ona pek kıyamıyorum. ram alıp hiç uğraşmasam mı diye de düşünmüyor değilim kararsızım açıkçası

1905

80+ Silver
sizin bileceğiniz iş hocam. uğraşmamak için alabilirsiniz ram

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
biliyorum da yoruyorlar sıkıldım artık. test ettirmesi vs ayrı dert.

anakartım güzel wifi falan var ona pek kıyamıyorum. ram alıp hiç uğraşmasam mı diye de düşünmüyor değilim kararsızım açıkçası
hocam bilmiyorum hani ilerde 9070xt gibi bir ekran kartı alırsanız 5600 işlemci yetmez e gidip te 5700x3d ye geçmek mantıksız fazla pahalı.

1905

80+ Silver
Top Bottom