dostum daha kolay iade edeyim diye kendi sitesinden aldım bilerek iade almadılarher cuma gaming gecesinde indirime giriyor. kendi sitesinden daha ucuza alıyorsun. büyük ihtimal iade etme şansı da vardır. bende cuma günü incehesaptan aldım
nzxt klonu , valla güzel duruyor , 360 mm sıvı soğutma desteği de var. Bu fiyata alınır bence , şık kasa.Bu kasa alınabilir mi ? Yaklaşık 2550TL oluyor
![]()
Havit CF925 Şeffaf Bilgisayar Kasası 3 Fanlı Beyaz
Havit CF925 Tamperlı Cam Gaming Oyuncu Kasası 3 Fanlı Beyaz - Kumandalı ve Modüllü ITX/M-ATX/ATX/E-ATX Uyumluwww.havitstore.com.tr
bende onun için incehesaptan alın diyorum. 50TL fark var arada sadece.dostum daha kolay iade edeyim diye kendi sitesinden aldım bilerek iade almadılar
ben tam tersini düşiünmüştüm hocam hata etmişim başka bir arkadaş yazmıştı ben zamanında iade edemediğim için konu açtığımda incehesapta iade etmeye çalışmış yerine başka gamepower kulaklık göndermişlerbende onun için incehesaptan alın diyorum. 50TL fark var arada sadece.
fan kontrolü de varmış kumandalı ayrıcanzxt klonu , valla güzel duruyor , 360 mm sıvı soğutma desteği de var. Bu fiyata alınır bence , şık kasa.
Bunun 360mm desteği yok sanırım. Benzer kasa.fan kontrolü de varmış kumandalı ayrıca
aynı kasa amazon da 2699TL , ilk siparişe 200TL indirim var . Böylelikle 2499TL ye geliyor
beyaz sisteme geçeceğim için alacağım . bakalım nasıl olacak
h2039bg al bence. fuxi h7 iyi degil, almistim seslerde robotlasma kopma vs. yasiyordum kronik olabilir uzak dur. plastik kalitesi vs. de kirilacak gibi hissettiriyor...fuxi h3 icinde yorumlar boyle gibiydi kendim deneyimleyince berbat olmadigini gordum iade edemezsem satarim buyuk ihtimalle.