🔥İndirim TÜM Havit Ürünlerinde %15 İndirim Kodu

Arkadaşlar mavi switch klavyesini 2 yıl kullandım bu markanın bana hiçbir sıkıntı yaratmamıştı ve malzeme kalitesini de beğenmiştim. Diğer ürünler konusunda bir bilgim yok.

her cuma gaming gecesinde indirime giriyor. kendi sitesinden daha ucuza alıyorsun. büyük ihtimal iade etme şansı da vardır. bende cuma günü incehesaptan aldım
dostum daha kolay iade edeyim diye kendi sitesinden aldım bilerek iade almadılar

kulaklı olara hangisimi önerirsiniz arkadalar max 2k

RGB Koltuk kutlanıyoruz. Biz memnunuz. RGB kalitesi koltuk kalitesi gayet güzel

Fiyatlar zaten %17-18 pahalı
Farklı platformda kendılerı daha ucuza satıyorlar

bende onun için incehesaptan alın diyorum. 50TL fark var arada sadece.
ben tam tersini düşiünmüştüm hocam hata etmişim başka bir arkadaş yazmıştı ben zamanında iade edemediğim için konu açtığımda incehesapta iade etmeye çalışmış yerine başka gamepower kulaklık göndermişler

nzxt klonu , valla güzel duruyor , 360 mm sıvı soğutma desteği de var. Bu fiyata alınır bence , şık kasa.
fan kontrolü de varmış kumandalı ayrıca
aynı kasa amazon da 2699TL , ilk siparişe 200TL indirim var . Böylelikle 2499TL ye geliyor
beyaz sisteme geçeceğim için alacağım . bakalım nasıl olacak

fuxi h3 icinde yorumlar boyle gibiydi kendim deneyimleyince berbat olmadigini gordum iade edemezsem satarim buyuk ihtimalle.
h2039bg al bence. fuxi h7 iyi degil, almistim seslerde robotlasma kopma vs. yasiyordum kronik olabilir uzak dur. plastik kalitesi vs. de kirilacak gibi hissettiriyor...

Bir sefer havit alarak pişmanlık yaşadım. 6 ayda bozulan donge leye garanti kapsamında değil dedi. adamlar . Donle harici parçaymış :D

Geri