Golf 4 R32
80+ Silver
Herkes araba sürecek diye bişey yok. Kadınsan hiç alma erkeksen biraz zaman ver kendine aylar sonra tekrar dene.
Dostum ehliyet kursuna yazılmadan önce hayatımda araba kullanmamıştım. Alalı 1 yıl oldu ehliyetimi yeni aldım sayılır.Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
Belki de çok dillendirmek seni daha fazla strese sokuyor. Özellikle etrafına bu durumları anlatmak stresini artırır o yüzden bu konuları çok dillendirmeden kendi içinde çözmeye çalış.İnşallah kardeşim normalde böyle şeyleri kafaya takmam heyecan da yapmam ama son 2 senedir en ufak şeyde elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum nedenini anlamadım
Galiba öyle içimde çok tutup kafayı yememek için birkaç kişiyle paylaştım hep böyle yapıyorum galiba yapmamam gerekiyorBelki de çok dillendirmek seni daha fazla strese sokuyor. Özellikle etrafına bu durumları anlatmak stresini artırır o yüzden bu konuları çok dillendirmeden kendi içinde çözmeye çalış.
Ya aslında iyi sürüyorum evdeki arabayla trafiğe falan da çıktım abimle ama işin icinde sınav olunca olmuyor galiba haklısınız seneye tekrar denerimOlmuyorsa olmuyordur bir de öyle düşünmek lazım. Bir daha başvurmadan önce araba kullanmayı düzgün bilen birinden ekstra dersler al derim.
Mümkünse sınavdan 1 gün önce boş arazide biraz sür ayağın pedala direksiyona alışsın öyle gir ben eğitimlerde kötüydüm sınavdan bi gün önce biraz fazla pratik yaptım öyle geçtim tavsiye ederimArkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
Hocam bir tanıdığım eski direksiyon hocası onunla baya sürdüm hatta manuel Doblo sürdüm iyi sürüyorsun dedi ama hayırlısı işteMümkünse sınavdan 1 gün önce boş arazide biraz sür ayağın pedala direksiyona alışsın öyle gir ben eğitimlerde kötüydüm sınavdan bi gün önce biraz fazla pratik yaptım öyle geçtim tavsiye ederim
Sınavda kendini rahatlatmak için sohbet et hocalarla eğer yapabilirsen tabi ben sınavdayken gelen kişilerle sohbet ede ede sınavı bitirmiştim en son akrabam çıkıyordu neredeyse adamlarHocam bir tanıdığım eski direksiyon hocası onunla baya sürdüm hatta manuel Doblo sürdüm iyi sürüyorsun dedi ama hayırlısı işte
Yapacak bir şey yok kral takma sakin ol gerilme bir şey yok alt tarafı araba sürecen gerilecek bir şey yok rahat ol. Para da önemli değil giden gitmiş artık yapacak bir şey yok üzülmek geri getirmeyecek. Mecbur tekrar girecen bu sefer halledersin. Şimdi girmezsen daha sonra zamlanacak ne kadar erken o kadar iyi biliyosunArkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
Buradaki hocalar çok ters bir hata yapinca terörist muamelesi çekiyorlarSınavda kendini rahatlatmak için sohbet et hocalarla eğer yapabilirsen tabi ben sınavdayken gelen kişilerle sohbet ede ede sınavı bitirmiştim en son akrabam çıkıyordu neredeyse adamlar![]()
hocam öyleyse cidden hayırlısı budur belkide en basitinden belkide ehliyet aldığında kaza yapıcaksındır bundan korunuyosundur hazır hissettiğin zaman tekrar girersin sen boşver arkadaşlarının dediğiniHocam bir tanıdığım eski direksiyon hocası onunla baya sürdüm hatta manuel Doblo sürdüm iyi sürüyorsun dedi ama hayırlısı işte