Neler Yeni

Astım ve nefes darlığı spreyleri oruç bozar mı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,410
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Respiro-d 25mcg/125 mcg ve Ventolin ilaçları aldım. Sabah akşam kullanmam gerektiği söylendi ama oruçlu iken sabah sıksam oruçu bozma gibi bir durumu var mı bilen bilgisi olan var mı?
Bisey diyecegim kronik rahatsızlık degil mi astım? Bu yüzden oruç tutmak zorunda degilsiniz diye biliyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,005
İsim
Selim
Bozmaz bozan diyen ataist ya da şarapçı tayfadır 👍 hastalık durumlarında bu tarz şeyler seni etkilemez

CharlesPolat

80+ Bronze
Bisey diyecegim kronik rahatsızlık degil mi astım? Bu yüzden oruç tutmak zorunda degilsiniz diye biliyorum
kardeşim sen bilgin olmayan konuya atlarsan adam tabii ki eleştirir. adam bilgiliyim dememiş , araştır da gel demiş zaten.
Hocam biliyorum tutarken bir sorun yaşamıyorum zaten ama günde 2 kere kullanmam lazım en azından şuanlık o yüzden sormuştum.

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Enes Badıllı
açlığın ile bir alakası yok ki damara giren bir şey de değil mantıken bozmamalı ama şimdi gelip sigara nargile vb şeyler de bozmaz o zaman derler ona cevabım yok

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Zorunluysa kullanman kullan bozmaz sonuçta niyetin önemli.Burdaki ergenler kabul etmeyecek orucunu.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
okr
hocam hastalık durumunuz varsa tutmayın. en azından geçene kadar.

CharlesPolat

80+ Bronze
hocam hastalık durumunuz varsa tutmayın. en azından geçene kadar.
Hocam astım geçen bir şey değil maalesef ama dediğim gibi tutarken hiç zorlanmıyorum uzun zamandır da ilaç kullanmıyordum doktor yine de hafif septom görünce devam et dedi o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,490
Üyeler
169,134
Son üye
LeonD