Neler Yeni

Öneri Beatbox için Mikrofon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Yavuz
Beatbox yapıyorum bunun için bir mic arıyorum fp olmasını istiyorum ikinci el varsa o da kabul

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
@Lloydˢᵗᵉʳ hocam tekrardan yardımınıza ihtiyacı olan biri batman misali :)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Bütçe 1,5 2 bin TL hocam
Açıkçası vokal performansı için bu bütçede mikrofon bakarken hangi ortamda kullanılacağı -mesela sahne, stüdyo ya da ev ortamı/PC başında mı olduğu- ve kullanılacak ses kartı vesaire önem taşıyor.
Genel anlamda vokal mikrofonu önerecek olursam; eğer elinde XLR veya 6.3mm girişli ses arayüzü mevcutsa bu bütçede 2. el Shure SM58 bakılabilir. Beatbox için de en çok kullanılan ve tercih edilen mikrofonlardan biri bildiğim kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası vokal performansı için bu bütçede mikrofon bakarken hangi ortamda kullanılacağı -mesela sahne, stüdyo ya da ev ortamı/PC başında mı olduğu- ve kullanılacak ses kartı vesaire önem taşıyor.
Genel anlamda vokal mikrofonu önerecek olursam; eğer elinde XLR veya 6.3mm girişli ses arayüzü mevcutsa bu bütçede 2. el Shure SM58 bakılabilir. Beatbox için de en çok kullanılan ve tercih edilen mikrofonlardan biri bildiğim kadarıyla.
Teşekkürler tavsiye için shure markasını bende beatbox için çokça kullanıldığını duymuştum pc ye bağlayıp kullanıcam büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,185
Üyeler
169,544
Son üye
Drop Candy
Top Bottom