Neler Yeni

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

msı clutch gm11 (aşırı ucuza geldiği için aldım ama gayet güzel işimi görüyor .)

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Harvey
Forumdaki herkesin mouse deneyimlerini paylaşabileceği bir konu! 🎯

🔹 Şu ana kadar kullandığınız en iyi mouse hangisiydi ve neden?
🔹 Şu an aktif olarak hangi mouse'u kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Farklı markalar ve modeller hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için yorumlarınızı bekliyoruz! 🚀

Ben şu ana kadar hep Razer mouse kullandım. İlk kullandığım Razer Mamba Tournament Edition, şimdiye kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim. Elime tam oturuyordu, tasarımı o döneme göre mükemmeldi ve kullanımı gerçekten çok rahattı.

Şu an ise Razer Viper 8K kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Performansı iyi olsa da kablolu olması artık beni yoruyor. Muhtemelen yakın zamanda kablosuz bir modele geçiş yaparım.
Ben yıllardır steelseries rival 3 wireless kullanıyorum çok memnunum.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Eskiden 400 liraya G502 Spectrum almıştım ve hayatımda kullandığım en keyifli ve iyi mouse olabilir. Şu anda da G703 kullanıyorum, o da sadeliği ve kablosuz olmasıyla gayet güzel iş yapıyor. Hayatım boyunca Logitech'ten başka mouse kullandığımı hatırlamıyorum. Sıra G300s-G502-G203-G703 diye gidiyor bakalım sonraki alacağım ne olacak :D

yaman..k

80+ Silver
Ajazz AJ 159 Apex kullanıyorum gerçekten çok hafif ve kaliteli.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Enis Solak
Güncel kullandığım Steelseries sensei ten, bundan öncede rival 310 kullanıyordum kardeşime bıraktım.

poffyze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hüseyin
Ben g502 kullanıyorum çok memnunum

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Ali
Ben Rampage Zenith Pro kullanıyorum gayet memnunum sıkıntısı yok.

OrkunJJ

80+ Silver
Logitech G300S kullanıyordum. Fiziki olarak iyice yıprandığından ve elime küçük gelmeye başlamasından dolayı değiştirmiştim. Şu anda Asus TUF M3 kullanıyorum. G300S piyasanın bana göre en efsane faresiydi. Hem f/p, hem istediğin gibi ayar çekip makro/programlama yapabilme özgürlüğüyle öne çıkıyordu. Şu anda M3 den de fazlasıyla memnunum ancak Armoury Crate denen rezalet uygulama sağolsun yavaş yavaş soğutuyor.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Yeşilyurt
aj159 pro kullanıyorum oldukça memnunum

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bikaç yıl Steelseries Rival 650 kullandım. Aktif olarak Glorious Model D 2 Pro Wireless kullanıyorum. Model D 2 Pro ya geçince nasıl o kadar ağır mouse kullandığıma şaşırdım nerdeyse iki katı ağırlık farkı var. Laptop'umda yanımda taşımak için Rival 650yi kullanıyorum ve her elime aldığımda ağırlığı beni yine şaşırtıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,695
Üyeler
169,324
Son üye
WatroX0
Top Bottom