Neler Yeni

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,110
İsim
Mehmet Aslan
Forumdaki herkesin mouse deneyimlerini paylaşabileceği bir konu! 🎯

🔹 Şu ana kadar kullandığınız en iyi mouse hangisiydi ve neden?
🔹 Şu an aktif olarak hangi mouse'u kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Farklı markalar ve modeller hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için yorumlarınızı bekliyoruz! 🚀

Ben şu ana kadar hep Razer mouse kullandım. İlk kullandığım Razer Mamba Tournament Edition, şimdiye kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim. Elime tam oturuyordu, tasarımı o döneme göre mükemmeldi ve kullanımı gerçekten çok rahattı.

Şu an ise Razer Viper 8K kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Performansı iyi olsa da kablolu olması artık beni yoruyor. Muhtemelen yakın zamanda kablosuz bir modele geçiş yaparım.
Kullandığım en güzel kablolu mouse : Glorius Model O Minus
Kullandığım en güzel kablosuz mouse : Ajazz AJ159 Apex (başka kablosuz mouse kullanmadım zaten :D)

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hakan Yivus
Şu anda Razer Deathadder v2 kullanıyorum. Bu zamana kadar kullandığım en iyi mouse Bloody V8M modeliydi, elime daha iyi oturuyor ve benim için daha konforluydu.

1741198583787.png

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
863
İsim
slm
Formun yüzde 50 si ajazz kullanıyor
Bi AJ159 APEX değil ama AJ199 4K var
Materyali biraz zayıf double click sorunu bir yaşadım bir yaşamadım şu an yaşamıyorum birazcık diğer mouselara göre ağır 900mah bataryası var 64g ve birazcıkta küçük ama 1650 TL'ye dongle ile birlikte türkiyeden geldiği için o zamanki bütçeme uygundu onu tercih etmiştim.
Kablolu olarak Razer DeathAdder V2 kullanıyordum büyüklüğü ele tam oturuyordu ve malzeme kalitesi çok hoştu iki mouseu satıp yeni bir mouse tercih etmek gibi bir fikre geçmeli miyim?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ömür
130tl ye aldığım performax xotran

Akanzaii06

80+ Bronze
Ben sistemi toplayınca Asus tuf m3 almıştım. Daha sonra arkadaşımda deneyimleyip beğendiğim corsair nightsword mouseyi indirimde yakalayınca almıştım. Asus tuf m3 den o kadar memnunum ki halen Corsair kutusunda duruyor. Tabi artık üretimi yok bu modelin farklı logolu var. ama M3 tam bir fiyat performans benim gözümde
1741198622637.png

1741198650915.png

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy
m3 aura tuf skatez sorunu hariç kusursuz denebilir

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri

Farklı markalar ve modeller hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için yorumlarınızı bekliyoruz! 🚀

Ben şu ana kadar hep Razer mouse kullandım. İlk kullandığım Razer Mamba Tournament Edition, şimdiye kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim. Elime tam oturuyordu, tasarımı o döneme göre mükemmeldi ve kullanımı gerçekten çok rahattı.

Şu an ise Razer Viper 8K kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Performansı iyi olsa da kablolu olması artık beni yoruyor. Muhtemelen yakın zamanda kablosuz bir modele geçiş yaparım.
logitech g402s kullanıyorum başka mouse kullanmadım, RGB şık olsun diye gamepower'in transculent diye komple şeffaf mousesini aldım oda baya sertti tuşları vs kullanamadım.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun

çok bi mouse değişikliği yapmadım 10 senedir pc oynaırm ilk 2-3 sene bu internet kafelerde olan everestin yüzük ve serçe parmağını tutan modeli vardı :D sonra full gamepower ekipman çekmiştim gamepower ilk ülkeye girdiğinde 2018 di galiba :D 2023 ün sonuna kadar gamepower bane kullandım sonra ikinci elde 350 liraya deathadder v2 mini aldım çok memnunum küçücük hafif şık rgb tüm kriterlerimi karşıladı fiyatına bakarsak :)

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berat kaan
Logitech g102 kullanıyorum, alalı 3 4 hafta olmuşken skatezlerinin yapışkanı tutmamaya başladı. Kablosu ince olduğu için hasar görebilir benim kedim 0 eforla saniyesinde kabloyu ikiye böldü. Ayrıca switchinde kronik çift tıklama sorunu var anladığım kadarıyla sol tıka belli açı ve belli bi hızda tıklayınca 2-3 defa tıklıyor. Alıcak olanlara bilgi olsun.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
VGN F1 Pro Max. Memnunum öneriyorum

Top Bottom