Neler Yeni

Asus tuf k3 oksitlenme

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
ASUS TUF K3 klavyem var zamanla bazı ledlerde oksitlenme olmuş bazılarının kırmızı bacağında bazılarının yeşil bazılarının mavi be bazılarının direkt güç bacağında oksit var 5-6 tuşumun rgbleri tam çalışmıyor bu nedenle yağsız kontak sprey bu oksiti giderebilir mi? Eğer varsa kullandığınız tavsiyede bulunursanız sevinirim.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
can
ASUS TUF K3 klavyem var zamanla bazı ledlerde oksitlenme olmuş bazılarının kırmızı bacağında bazılarının yeşil bazılarının mavi be bazılarının direkt güç bacağında oksit var 5-6 tuşumun rgbleri tam çalışmıyor bu nedenle yağsız kontak sprey bu oksiti giderebilir mi? Eğer varsa kullandığınız tavsiyede bulunursanız sevinirim.
oksit yani küf demire alüminyuma bir kere girdimi orayı kesip atmadan temizlemen imkansız

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Volkan
selülozik tiner ile ancak temizlersin ama ilerlediyse devam eder ben genelde varsa kazınması gerekiyorsa yüzeysel kazıyorum oksiti tinerle temizleyip lehim gezdiriyorum ilerlemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

selülozik tiner ile ancak temizlersin ama ilerlediyse devam eder ben genelde varsa kazınması gerekiyorsa yüzeysel kazıyorum oksiti tinerle temizleyip lehim gezdiriyorum ilerlemiyor
en azından şimdiye kadar ilerlemedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,675
Üyeler
169,323
Son üye
kaankaan40
Top Bottom