Neler Yeni

PS5 Dualsense hangi renk alınır

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
PS5 Dualsense alıcaktım siyah ve beyaz arasında kaldım siyah daha hoş ve klas geliyor ama başka sorunlar çıkartır mı yoksa sadece göz zevki mi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Görkem Çağan
sadece göz zevki

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tozlanma veisare falan gibi şeyler sizce ne olur

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Asil
Kişiden kişiye göre değişir sadece zevklere bağlı ancak bence beyaz. Zaten dualsense in olayı beyaz olarak çıkması birazda. Dualshock serilerinin hepsi siyah, dualsense de o farkını hissettiriyor gibi geliyo bana. Son karar sana kalmış.

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Arif güngör
PS5 Dualsense alıcaktım siyah ve beyaz arasında kaldım siyah daha hoş ve klas geliyor ama başka sorunlar çıkartır mı yoksa sadece göz zevki mi
bende 2 tane beyaz var keşke farklı renkler alsaydım diyorum herhangi bir kronik sorun olmuyor çünkü sadece renk farkı var.

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişiden kişiye göre değişir sadece zevklere bağlı ancak bence beyaz. Zaten dualsense in olayı beyaz olarak çıkması birazda. Dualshock serilerinin hepsi siyah, dualsense de o farkını hissettiriyor gibi geliyo bana. Son karar sana kalmış.
bende 2 tane beyaz var keşke farklı renkler alsaydım diyorum herhangi bir kronik sorun olmuyor çünkü sadece renk farkı var.
Tamamen kişisel zevklere bağlı. Siyah daha çok hoşuna gittiyse siyah al.
sadece göz zevki
Bazıları siyah veya beyazda kronik sorun var sonradan çıkanlarda yok diyorlar ne kadar doğru bu

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Volkan
Bazıları siyah veya beyazda kronik sorun var sonradan çıkanlarda yok diyorlar ne kadar doğru bu
Saçma Aynı banttan çıkıyorlar sadece dıştaki plastik değişiyor kronik olsa her renkte olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,616
Üyeler
169,314
Son üye
gutsahmet
Top Bottom