Gurkanpiro
80+ Platinum
mobildenmi yapıyorsunYazdım yine sonuçlarda Temu sitesi yok hocam çok garip valla anlamadım
mobildenmi yapıyorsunYazdım yine sonuçlarda Temu sitesi yok hocam çok garip valla anlamadım
Pc'denmobildenmi yapıyorsun
fixlemişler galiba arada 1 2 saatligine oluyor önceden olmuştuPc'den
PC'den değil mobilden yap ben mobilden attım sana linki Ben yazdığımda çıkıyorPc'den
Oldu hocam adamsın saolPC'den değil mobilden yap ben mobilden attım sana linki Ben yazdığımda çıkıyor
Önemli değil ne demek bunu bütün alışverişlerinde kullanabilirsinOldu hocam adamsın saol![]()
Hocam sistemi kandırmaktan dolayı başımız ağrımaz dimiÖnemli değil ne demek bunu bütün alışverişlerinde kullanabilirsin![]()
Adamların pek de umrunda olduğunu düşünmüyorum ya umurlarında olsaydı düzeltirlerdiHocam sistemi kandırmaktan dolayı başımız ağrımaz dimi![]()
varda o ayda 5 sipariş arkadaş yanlış anlamış5 ürün hakkı diye bir şey mi varmış ilk defa duydum. Genelde paket mantığıyla ilerliyorlar. Ürünler kaç pakete sığarsa o şekilde gönderim yapıyorlar. 2 adet ürünümü ayrı paketlerde olmalarına rağmen tek bir paketin içerisinde yollamışlardı.
Adamlar bütün dünyaya virüs saldılar başları ağrımadı bizim mi ağrıyacakHocam sistemi kandırmaktan dolayı başımız ağrımaz dimi![]()
Ne bileyim kapıya polisler falan gelir temudaki iyi niyeti suistimal ettik diyeAdamlar bütün dünyaya virüs saldılar başları ağrımadı bizim mi ağrıyacak
Ne bileyim kapıya polisler falan gelir temudaki iyi niyeti suistimal ettik diye![]()
Yok fix yok sadece belirli ürünlerde oluyor geçen bir arkadaş link paylaşmıştı bunda oluyor diyefixlemişler galiba arada 1 2 saatligine oluyor önceden olmuştu
Evet evetvarda o ayda 5 sipariş arkadaş yanlış anlamış