Neler Yeni

🔥İndirim Hosting Alacaklar İçin Güzel İndirim - AtakDomain

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Bence hiç uğraşmana gerek yok internet + elektrilk sabit olmalı + cihazın çok yorulur.
Hosting sonuçta çok maliyetli bişiy değil .com alıyorsun hostingde 1 yıl kafan rahat devam ediyorsun (geçmişte eski pcyi sunucu yapmışlığım var :D )
Doğru 😄 lise zamanında yazılıma merakım olduğundan dolayı web tasarım kursuna katılmıştım ve şimdide mühendislik okuyorum ama ben hep sistemi kullanmayı değilde sistem nasıl işliyor, temeli nedir diye merak ettiğimden dolayı bir şeyler öğrenemeyince çabuk hevesim kaçıyor, bilgisayardan host etme mevzusuysa, en azından siteyi bir defa bile olsa açıp başka bir yerden kendim giriyim, zaten benden başka giren olmayacağından bilgisayar yorulmaz ve bu kadar öğrenmeye emek harcamışken bir karşılığını göreyim dememdi.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Semih Aydın
Pahalı bence genelde türkticaretnetten alıyorum ve .com domaine 3-4 dolar civarı ödüyorum.
Konuyu paylaşırken wordpress hosting kısmına dikkat ettim ben.
En ucuz aldığınızda türkticaretteki vs sadece wordprss hosting tutarına hem com hem de 3 domain uzantısı + wordpress hostingi görünce aldım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru 😄 lise zamanında yazılıma merakım olduğundan dolayı web tasarım kursuna katılmıştım ve şimdide mühendislik okuyorum ama ben hep sistemi kullanmayı değilde sistem nasıl işliyor, temeli nedir diye merak ettiğimden dolayı bir şeyler öğrenemeyince çabuk hevesim kaçıyor, bilgisayardan host etme mevzusuysa, en azından siteyi bir defa bile olsa açıp başka bir yerden kendim giriyim, zaten benden başka giren olmayacağından bilgisayar yorulmaz ve bu kadar öğrenmeye emek harcamışken bir karşılığını göreyim dememdi.
Valla hocam bence o zaman tam zamanı :D
Tutar zaten çok yüksek değil udemyden krusa da ihtiyacın yok bence kendi adın soy adınla bir domain al github projelerin gibi kullan + hosting için yönetim paneli kullanmayı teknik konuları da öğrenirsin

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
messi

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ata
Yıllardır aklımda olan bir Web sitesi fikrini yapmak için hep üşeniyordum vesile olur belki diye satın aldım hadi hayırlısı bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
fb düşmanı
Ben de cogu projemi vercelda host ediyordum ama bence actionlar yavas kaliyor vercelda. Birde cok fotograf olan bir projen varsa nextjs ile fotograf optimizasyonu kullandiginda 1000 limiti doldurursan resimler yuklenmiyor, fotograf optimizasyonunu kapatman gerekiyor. Ama basit projeler icin dedigin gibi vercel yenur.
vercel falan neden uğraşıyorsunuz ki. frontendi firebase e basın geçin. backend ve db için aws free versiyonları da gayet yeterli oluyor.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Semih Aydın
benimde ders için almam lazım sizce hangisi iyi olur wordpress için
Bence başlangıç kısmını alabilirsiniz.
Siteniz sıfır olacağı için daha gelişmiş özellikler sitenizin daha hızlı çalışmasını sağlamayacak ondan giriş paketini satın alabilirsiniz

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
messi
Bence başlangıç kısmını alabilirsiniz.
Siteniz sıfır olacağı için daha gelişmiş özellikler sitenizin daha hızlı çalışmasını sağlamayacak ondan giriş paketini satın alabilirsiniz
hangisi

Ekler

• 1741342506367.png
    1741342506367.png
    155.9 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
atakdomain, natro, isimtescil, turkticaret, ihs gibi firmalardan hosting alınmaz hatta genel olarak cogu tr firmasından almanın mantikli olmadigini düsünüyorum

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Geri
Bazı firmaların kampanyalarındaki sorun, kampanyalı fiyatın bitişinin ardından çok fahiş fiyattan yenileme istemeleri ve yenilemediğinizde domaini bırakmadıkları için artık domaini kullanamıyor oluşunuz, isterseniz domaini satın almak zorunda kalmanız oluyor. Bu firma da öyle mi fikrim yok, değilse değerlendirilir ciddi bir iş yapmayacaksanız projelerinizi deploy ortamında nasıl görüneceği konusunda fikriniz olur. (Zaten bunun için de domaini sahiplenmesi çok önemli değil)

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Semih Aydın
Web hosting de alabilirsiniz ama wordpress öğrenecekseniz wp hostingin alıp geçin derim indirim kuponu da var

atakdomain, natro, isimtescil, turkticaret, ihs gibi firmalardan hosting alınmaz hatta genel olarak cogu tr firmasından almanın mantikli olmadigini düsünüyorum
TR lokasyon hosting ihtiyacınız olduğunda ne yapıyorsunuz Avrupadan mı alıyorsunuz?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Semih reklam değil mi sence bu ? Yeni başlamışsın daha firmaya 4 ay olmuş umarım devamı gelir bize güzel kampanyalar yaparsın :)

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Semih Aydın
Semih reklam değil mi sence bu ? Yeni başlamışsın daha firmaya 4 ay olmuş umarım devamı gelir bize güzel kampanyalar yaparsın :)
Mesele reklam olması değil indirim olması :)
Önerin var ise onunla ilgili de kampanya yaparız

+ Gizli bir paylaşım ya da amaç gütmüyoruz. Kurumsal bir markayız ve gerçek bir indirim yaptık.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Web hosting de alabilirsiniz ama wordpress öğrenecekseniz wp hostingin alıp geçin derim indirim kuponu da var

TR lokasyon hosting ihtiyacınız olduğunda ne yapıyorsunuz Avrupadan mı alıyorsunuz?
Avrupa lokasyon hostinglerde iyi performans gösteriyor illaki tr hosting gerekli olursa guzelnet vb. tercih etmek çok daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,672
Üyeler
169,451
Son üye
byalihandro
Top Bottom