Neler Yeni

🔥İndirim Hosting Alacaklar İçin Güzel İndirim - AtakDomain

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
messi
Web hosting de alabilirsiniz ama wordpress öğrenecekseniz wp hostingin alıp geçin derim indirim kuponu da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR lokasyon hosting ihtiyacınız olduğunda ne yapıyorsunuz Avrupadan mı alıyorsunuz?
hocam worpress den işliyeceğiz sorna ama ben hem derste ıslerken kendınft sıtemıde yapmak istiyorum ona göre alıyorum freelerde vamrışda kötüymüş

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Semih Aydın
hocam worpress den işliyeceğiz sorna ama ben hem derste ıslerken kendınft sıtemıde yapmak istiyorum ona göre alıyorum freelerde vamrışda kötüymüş
Hocam bende o zaman Wordpressin giriş versiyonunu alıp devam edin derim ama 1'den fazla site barındıramazsınız tek siteniz ve veritabanınız olur bilginize

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
messi
Hocam bende o zaman Wordpressin giriş versiyonunu alıp devam edin derim ama 1'den fazla site barındıramazsınız tek siteniz ve veritabanınız olur bilginize
yani 79 centlık olanıs aol hocam ama ylık fazla deılmı

CptSpork

80+ Bronze
Projeniz küçükse Vercel'den hostlayıp domaini Cloudflare'den alın geçin. Projeniz büyükse VDS kiralayıp içerisine CyberPanel, HestiaCP vb. kurabilirsiniz. Bazı hosting firmaları VDS'nin yanında ücretsiz Plesk hizmeti de sunuyor. TR Firmalarının sattığı Web/Wordpress hostinglerden hiç hayır görmedim.

Top Bottom