Neler Yeni

🔥İndirim Hosting Alacaklar İçin Güzel İndirim - AtakDomain

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Bence hiç uğraşmana gerek yok internet + elektrilk sabit olmalı + cihazın çok yorulur.
Hosting sonuçta çok maliyetli bişiy değil .com alıyorsun hostingde 1 yıl kafan rahat devam ediyorsun (geçmişte eski pcyi sunucu yapmışlığım var :D )
Doğru 😄 lise zamanında yazılıma merakım olduğundan dolayı web tasarım kursuna katılmıştım ve şimdide mühendislik okuyorum ama ben hep sistemi kullanmayı değilde sistem nasıl işliyor, temeli nedir diye merak ettiğimden dolayı bir şeyler öğrenemeyince çabuk hevesim kaçıyor, bilgisayardan host etme mevzusuysa, en azından siteyi bir defa bile olsa açıp başka bir yerden kendim giriyim, zaten benden başka giren olmayacağından bilgisayar yorulmaz ve bu kadar öğrenmeye emek harcamışken bir karşılığını göreyim dememdi.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Semih Aydın
Pahalı bence genelde türkticaretnetten alıyorum ve .com domaine 3-4 dolar civarı ödüyorum.
Konuyu paylaşırken wordpress hosting kısmına dikkat ettim ben.
En ucuz aldığınızda türkticaretteki vs sadece wordprss hosting tutarına hem com hem de 3 domain uzantısı + wordpress hostingi görünce aldım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru 😄 lise zamanında yazılıma merakım olduğundan dolayı web tasarım kursuna katılmıştım ve şimdide mühendislik okuyorum ama ben hep sistemi kullanmayı değilde sistem nasıl işliyor, temeli nedir diye merak ettiğimden dolayı bir şeyler öğrenemeyince çabuk hevesim kaçıyor, bilgisayardan host etme mevzusuysa, en azından siteyi bir defa bile olsa açıp başka bir yerden kendim giriyim, zaten benden başka giren olmayacağından bilgisayar yorulmaz ve bu kadar öğrenmeye emek harcamışken bir karşılığını göreyim dememdi.
Valla hocam bence o zaman tam zamanı :D
Tutar zaten çok yüksek değil udemyden krusa da ihtiyacın yok bence kendi adın soy adınla bir domain al github projelerin gibi kullan + hosting için yönetim paneli kullanmayı teknik konuları da öğrenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,737
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom