şöyle atayım üstadanakart işlemci ve ram modellerin nedir ?
anakartınız tek bellek üzerinden 2666 frekansını destekliyor çift ramde 2400 üstünü kullanamazsınızşöyle atayım üstad
itopyadan almıştımm bu hazır sistemi. yazıklar olsun onlara . teşekkürler üstadanakartınız tek bellek üzerinden 2666 frekansını destekliyor çift ramde 2400 üstünü kullanamazsınız
hocam şimdi fark ettim cpu z den baktığımda arkadaşta dual yazıyor benim sistem ryzen ama memoryde dual yazmıyor 16x2 varanakartınız tek bellek üzerinden 2666 frekansını destekliyor çift ramde 2400 üstünü kullanamazsınız
hocam şimdi fark ettim cpu z den baktığımda arkadaşta dual yazıyor benim sistem ryzen ama memoryde dual yazmıyor 16x2 var
![]()
spd kısmına girdiğimde orada yazıyormuş dual galibaanakartınız tek bellek üzerinden 2666 frekansını destekliyor çift ramde 2400 üstünü kullanamazsınız
amd sistemlerde dual yerine 2 x 64 bit olarak yazarhocam şimdi fark ettim cpu z den baktığımda arkadaşta dual yazıyor benim sistem ryzen ama memoryde dual yazmıyor 16x2 var
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
spd kısmına girdiğimde orada yazıyormuş dual galiba
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam bilmiyordumamd sistemlerde dual yerine 2 x 64 bit olarak yazar
edit yanlış bilgilendirmişim amd ile alakası yok cpu-z versiyonu ile alakası varmışteşekkürler hocam bilmiyordum![]()
anladım hocam ama bir problem yok dual channel çalışıyor değil miedit yanlış bilgilendirmişim amd ile alakası yok cpu-z versiyonu ile alakası varmış
evet dual çalışıyor doğruduranladım hocam ama bir problem yok dual channel çalışıyor değil mi