Valla yaptığım en iyi yatırımlardan birileri de bu diskler hem ucuza aldım hemde yüksek kapasitenin verdiği özgürlük bambaşka Yapıştır 4Tb geç. Zaten o sistem seni mezara götürür öyle bir şey toplamışsın.
Valla yaptığım en iyi yatırımlardan birileri de bu diskler hem ucuza aldım hemde yüksek kapasitenin verdiği özgürlük bambaşka Yapıştır 4Tb geç. Zaten o sistem seni mezara götürür öyle bir şey toplamışsın.
Hocam ben iade edeceğim ya, dediklerinizi yaptım ama şimdi Abdullah abinin videosuna baktım, benim 80-90 fps aldığım durumda o 160 fps almış. Cidden anlamadım gitti, dlss 4 leri de kullanamamam da cabası
Hocam ben iade edeceğim ya, dediklerinizi yaptım ama şimdi Abdullah abinin videosuna baktım, benim 80-90 fps aldığım durumda o 160 fps almış. Cidden anlamadım gitti, dlss 4 leri de kullanamamam da cabası
Bu sonradan takıp boot ettiğiniz ssd ye format denedimiz mi peki hocam? Eski bootsa ondan da yapar. Aygıt yöneticisine vs bir bakın soru işareti var mı. Olması gerekenden çok düşük değerler vermiş sizde. Rtx kapalı en kötü 100 fpsleri geçmeye yeter o işlemci.
Kim sıkıntı olmaz dedi 7500f kullanılır mı 5080 ekran kartına baya yanlış yönlendirme olmuş ama dlss4 ün özelliklerinin açılmamasının darboğazla alakası yok başka oyunlarda durum ne
Bu sonradan takıp boot ettiğiniz ssd ye format denedimiz mi peki hocam? Eski bootsa ondan da yapar. Aygıt yöneticisine vs bir bakın soru işareti var mı. Olması gerekenden çok düşük değerler vermiş sizde. Rtx kapalı en kötü 100 fpsleri geçmeye yeter o işlemci.
DDU ile driverları sıfırladım ve bir soru işareti çıkarmıyor aygıt yöneticisinde, herkese anlatmaya çalışıyorum anormal düşük fps ler diyorum rx 6800 ile 5600 işlemci ile bununla aynı fps leri alıyordum diyorum anlatamıyorum millete. Üstüne dlss 4 özelliklerini açamıyorum oyunlarda
Yani daha önce darboğaz deneyimlemiş bir insanım, üstüne cyberpunkta. İlk yükselttiğimde pc yi 1600 af ile 6800 kullandım darboğaz vardı ama o şekilde oyunu bitirebildim akıcılık kaybetmeden crowd density'yi lowda tutarak. Şu an dediğim gibi işlemci %40-50 lerde en yoğun yerlerde %80 leri görüyor gpu %98 99 kullanımlarda hala bu düşük fps leri alıyorum %1 demiyorum düz avg fps düşük