Neler Yeni

Çocuğu dövmelimiyim .

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
anonim
Dostlar sınıfta bi eleman var okulun başından beri uyuz olduğum bi tip sabah 8 de gelip sandalyeye oturup çıkışa kadar kalkmıyor abaza ve bi kız selam verse eli ayağa titreyecek tipte yani siz anladınız hafta içi okula gittim sırayı ileri al sıkısiyoruz dedim aksine geriye aldı ve hemen bana yumruk attı anneme falan küfür etti çocuk bana vuramadı ben yüzüne bi kac tane vurdum hemen arkadaşlar ayırdı zaten normalde asla kinci değilim ama bu çocuğun burnunu kirmak istiyorum okuldan atilmak disipline gitmek vs sıkıntı değil sizce bunu sağlam bi dövmelimiyim hiç haberi bile yokken bi anda çenesini veya burnunu kirmalimiyim ne düşünüyorsunuz (11. Sinif )
okul cikisi tenhada denk dusersen hallet

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
bunun gibilerini sen es geçersen ben es geçersem bir gün suçsuz birine patlar sonuçları daha ağır olur elinde de koz varken lavuğa dersini ver ağlasın köşesinde

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
...
Dostlar sınıfta bi eleman var okulun başından beri uyuz olduğum bi tip sabah 8 de gelip sandalyeye oturup çıkışa kadar kalkmıyor abaza ve bi kız selam verse eli ayağa titreyecek tipte yani siz anladınız hafta içi okula gittim sırayı ileri al sıkısiyoruz dedim aksine geriye aldı ve hemen bana yumruk attı anneme falan küfür etti çocuk bana vuramadı ben yüzüne bi kac tane vurdum hemen arkadaşlar ayırdı zaten normalde asla kinci değilim ama bu çocuğun burnunu kirmak istiyorum okuldan atilmak disipline gitmek vs sıkıntı değil sizce bunu sağlam bi dövmelimiyim hiç haberi bile yokken bi anda çenesini veya burnunu kirmalimiyim ne düşünüyorsunuz (11. Sinif )
Hocam, tavsiyem o size vurana kadar o çocuğa vurmamanız yoksa olan size olur. Bu çocuğa çok sataşırsanızda büyük ihtimal evde intikam planları kurar. (Tabii ki de gerçekleştiremez sadece kurar.) Bence bir kere insan gibi söyleyin. Olmadı kendiniz yapın. Yoksa zaten çocuğu dövebilirmişsiniz gibi gözüküyor.

Zzabuza

80+
Hocam, tavsiyem o size vurana kadar o çocuğa vurmamanız yoksa olan size olur. Bu çocuğa çok sataşırsanızda büyük ihtimal evde intikam planları kurar. (Tabii ki de gerçekleştiremez sadece kurar.) Bence bir kere insan gibi söyleyin. Olmadı kendiniz yapın. Yoksa zaten çocuğu dövebilirmişsiniz gibi gözüküyor.
Niye gerceklestiremesin wee need gündem haberlerine bakion mu sen

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boş ver hocam, canından olursun. Dediğin tipte biriyse muhtemelen psikolojik sorunları vs vardır, akli dengesi yerinde bile olmayabilir. Konudakiler intikam planı falan diyip olayı maytap geçmeye almış ama malum ülkede her şey yaşanıyor.

CharlesPolat

80+ Bronze
Kardeşim ben o çocuğun abisiyim hemen bana adres at bakayım

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
...
Niye gerceklestiremesin wee need gündem haberlerine bakion mu sen
Hocam, hocamın anlattığına göre "Süt çocuğu" o yüzden böyle dedim. Tabii ki gündem haberlerine bakıyorum. Sadece genelleme yaptım. Yoksa imkansız diye bir şey yok...

Sadece kavgayı başlatan kişi olmasın. Bir kere düzgünce söylesin, o kişi yapmamışsa çok lazım değilse yapmasın. Sanırsam böyle söylemem daha doğru oldu. Maytap geçmek istememiştim. Biraz fazla abartmış olabilirim.

Son düzenleme:

MufasaBoss

80+ Bronze
Döv

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Döveceksen döv de okulda dövme. Ayaküstü bir de hocaların veya idarenin gözünden düşmeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,559
Üyeler
169,579
Son üye
DamarReis
Top Bottom