Neler Yeni

IPhone 16e 43.781TL alınır

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Çöp25 çöpui kullanacağıma mis gibi A18 mis gibi ios kullanırım
:D
dünyanın en iyi işlemcisi ile a18 i kıyaslıyor
m4 ile rakip seviyedeki bir sistemle nasıl a18 i kıyaslarsın aklım almıyor ya

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
M4 ile rakip 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi işine
1741521304877.png

biz senin gibi boş sallamayız :D

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Zorttutu, geekbenchte biri 10k öbürü 16k
geekbench 6 yüksek çıkma nedeni kullandığı depolamanın hızı ile alakalı
üstelik genel toplamda m4 ile kıyasalanma gerçeğini hala değiştirmiyor

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hamza Alıcı
Kamera testinde yeri gelince iPhone 13'ün bile nasıl daha iyi geldiğini anlayamadığım bir model.

Benim fikrimce 16e, telefonla işi gücü pek olmayıp 5-6 sene kullanayım diyenlerin tercih edebileceği bir model. Yani bizden katbekat yaşça büyük veya bizden de genç insanların modeli. Telefonda akıcı ekran desen yok, kamera desen yok. Sadece pili güzel ve güncelleme desteği uzun, bu da bunu dediğim kitleden başka hiçbir kitleye uymadığını gösteriyor. Bu telefonun fiyatı 40.000 TL'yi görmediği sürece önermemeye devam edeceğim. Onun yerine ya bütçe arttırır iP15 alırım ya da iPhone 13 alıp ileride değiştiririm. Tabi sizin bir iPhone'dan beklentiniz nedir bilemem ancak benim için 16e biraz israf gibi geliyor.
O video bir tık yanlı geldi bana. Onlarca video izledim ama bu kadar yerin dibine sokan sadece Türkler.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
1741521532070.png

8 elite ve a18 arasındaki ezici fark

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hamza Alıcı
Kamera testinde yeri gelince iPhone 13'ün bile nasıl daha iyi geldiğini anlayamadığım bir model.

Benim fikrimce 16e, telefonla işi gücü pek olmayıp 5-6 sene kullanayım diyenlerin tercih edebileceği bir model. Yani bizden katbekat yaşça büyük veya bizden de genç insanların modeli. Telefonda akıcı ekran desen yok, kamera desen yok. Sadece pili güzel ve güncelleme desteği uzun, bu da bunu dediğim kitleden başka hiçbir kitleye uymadığını gösteriyor. Bu telefonun fiyatı 40.000 TL'yi görmediği sürece önermemeye devam edeceğim. Onun yerine ya bütçe arttırır iP15 alırım ya da iPhone 13 alıp ileride değiştiririm. Tabi sizin bir iPhone'dan beklentiniz nedir bilemem ancak benim için 16e biraz israf gibi geliyor.
Benim için kamera ve batarya iyi olsun yeter. 16enin kamerasının zoom ve geniş açı dışında (bunlarida kullanmıyorum normalde de) hiçbir eksiği yok diğer 16 serilerinden

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Benim için kamera ve batarya iyi olsun yeter. 16enin kamerasının zoom ve geniş açı dışında (bunlarida kullanmıyorum normalde de) hiçbir eksiği yok diğer 16 serilerinden
Kullanım amacın böyleyse alabilirsin ancak biraz daha bekle derim. Piyasası aşırı durgun olduğu için fiyatı birkaç haftaya biraz daha DÜŞEBİLİR.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
ana kamerası farklı
ekran koruması farklı ki çoğu insan 15 in korumasından şikayetçi çokça çizildiğini dile getiriyorlar
işlemci soğutma pedi daha küçük buda daha hızlı ısınacağını gösteriyor
ekran ve dinamik ada avantajları 16e de yok
magsafe desteği yok
biri wifi 7 biri 6
bu arada işlemcide tamamen aynı değil 16e deki a18 in lite versiyonu 4 grafik çekirdekli bir işlemci %25 daha güçsüz bir grafik gücü var

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hamza Alıcı
ana kamerası farklı
ekran koruması farklı ki çoğu insan 15 in korumasından şikayetçi çokça çizildiğini dile getiriyorlar
işlemci soğutma pedi daha küçük buda daha hızlı ısınacağını gösteriyor
ekran ve dinamik ada avantajları 16e de yok
magsafe desteği yok
biri wifi 7 biri 6
bu arada işlemcide tamamen aynı değil 16e deki a18 in lite versiyonu 4 grafik çekirdekli bir işlemci %25 daha güçsüz bir grafik gücü var
Ne alayım hocam aynı kalite kamera? 15 ya da 16ya çıkmam gerekiyor. Samsung serilerinin kamerası şunlar kadar olsun yemin ederim direkt alırım s25 ama yok işte değil

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Ne alayım hocam aynı kalite kamera? 15 ya da 16ya çıkmam gerekiyor. Samsung serilerinin kamerası şunlar kadar olsun yemin ederim direkt alırım s25 ama yok işte değil
honor magic 6 pro
s23 ultra

Top Bottom