Kekurikekukaka
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 92
- İsim
- Ahmet
Bahsettiğim modem telefondan küçük ayrıca iclouda gerek yok bağlandığınız bir internet olduğu sürece arama sms her şey normal olarak çalışmaya devam ediyor, sadece iphone a özel bir durum değil her telefonda yapılabiliyor bu taktik. Hatların çekmediği yerlerde belki fark etmişsinizdir örn Turkcell Wi-Fi yazar bunun sebebi mobil sinyal alınamayan yerlerde acil durumlara karşı hattınızın internet üzerinden çalışmaya devam etmesidir bu her operatörün bir hizmetidir. Kısacası wifi ile bağlandığınızda hattınız otomatik olarak internet üzerinden çalışmaya devam eder, bizzat denendi şuan yd 16 pro max kullanıyorum.Hocam o modem hem telefondan daha büyük hemde daha ağır olduğu için her yere taşıyamayız. Bunun dışında ikinci telefonun olmasının ve özellikle iphone olmasının sebebi icloud aracılığıyla aramaları vs yd olan telefona yönlendirebiliyorsun diye biliyorum. Benimde aklımda yd 14pm veya 15p almak gibi bir fikir vardı ancak gerek iki telefon taşımanın zor olması hem de olası bir yasa değişikliğinde 8 ay olan kullanım süresinin 6 hatta 4 aya kadar düşmesinden korkuyorum. Sonuçta bu cihazı alırsam en az 4-5 yıl götürür ama o kadar uzun bir süreçte yasa değişikliği de yapılabilir. Bu sebeple sıfır tr iş 13 almaya daha çok yaklaştım. Bilgin varsa aydınlatırsan iyi olur.