Neler Yeni

🔥İndirim Apple iPhone 16E 128 GB (Apple Türkiye Garantili) - 44.489 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ahmet
Hocam o modem hem telefondan daha büyük hemde daha ağır olduğu için her yere taşıyamayız. Bunun dışında ikinci telefonun olmasının ve özellikle iphone olmasının sebebi icloud aracılığıyla aramaları vs yd olan telefona yönlendirebiliyorsun diye biliyorum. Benimde aklımda yd 14pm veya 15p almak gibi bir fikir vardı ancak gerek iki telefon taşımanın zor olması hem de olası bir yasa değişikliğinde 8 ay olan kullanım süresinin 6 hatta 4 aya kadar düşmesinden korkuyorum. Sonuçta bu cihazı alırsam en az 4-5 yıl götürür ama o kadar uzun bir süreçte yasa değişikliği de yapılabilir. Bu sebeple sıfır tr iş 13 almaya daha çok yaklaştım. Bilgin varsa aydınlatırsan iyi olur.
Bahsettiğim modem telefondan küçük ayrıca iclouda gerek yok bağlandığınız bir internet olduğu sürece arama sms her şey normal olarak çalışmaya devam ediyor, sadece iphone a özel bir durum değil her telefonda yapılabiliyor bu taktik. Hatların çekmediği yerlerde belki fark etmişsinizdir örn Turkcell Wi-Fi yazar bunun sebebi mobil sinyal alınamayan yerlerde acil durumlara karşı hattınızın internet üzerinden çalışmaya devam etmesidir bu her operatörün bir hizmetidir. Kısacası wifi ile bağlandığınızda hattınız otomatik olarak internet üzerinden çalışmaya devam eder, bizzat denendi şuan yd 16 pro max kullanıyorum.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mehmet Dereli
Böyle yerlerden bu kadar pahalı ürünleri almayın bilindik yerlerden alın uğraşırsınız sorun olunca
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynı salaklığı yaptım üstüne teknosadan aldım kapanışa doğruydu ayak üstü kılıf ekran aldım (itelediler) 37 38 e geldi o paraya altın yapsam 50 55 bin tl yapardı şimdiye
Ben şarjla telefonu vatandan aldım. Ekranla slikon kılıf 250 ye aldım hala onları kullanıyorum. Telefonda çizik bile yok. Ne önünde ne arkasında kırılmaz cam falanda kırılmadı. 6 ay güzel bir şekilde götürdü önümüzdeki uzun yıllarda götürür. Ama bi telefona yüksek fiyat verip sonrasında düşüşünü izlemek çok kötü. Tuttuğun takımın alt liglere batışını izlemek gibi kötü.

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hicim

Fiyat 48 bin civarıydı düşmüş sanırım kırık iphone 11 le takılıyorum 2.el 14 pro vs araştırıyordum ama buna mı geçsem acaba n11 de
nasailetişim diye bir mağaza daha var benzer fiyata satıyor.
2025 yılındayız 60hz telefon almayın aldırmayın göz sağlınız için

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Asil
Bahsettiğim modem telefondan küçük ayrıca iclouda gerek yok bağlandığınız bir internet olduğu sürece arama sms her şey normal olarak çalışmaya devam ediyor, sadece iphone a özel bir durum değil her telefonda yapılabiliyor bu taktik. Hatların çekmediği yerlerde belki fark etmişsinizdir örn Turkcell Wi-Fi yazar bunun sebebi mobil sinyal alınamayan yerlerde acil durumlara karşı hattınızın internet üzerinden çalışmaya devam etmesidir bu her operatörün bir hizmetidir. Kısacası wifi ile bağlandığınızda hattınız otomatik olarak internet üzerinden çalışmaya devam eder, bizzat denendi şuan yd 16 pro max kullanıyorum.
Peki sence hangisi daha mantıklı yd 14pm veya 15p almak mı yoksa tr 13 almak mı? Yd almanın uğraştırıcı, sıkıntılı bir tarafı var mı? Veya yukarıda bahsettiğim yasa değişikliği gibi bir duruma ne dersin?

Stayy

80+
2025 yılındayız 60hz telefon almayın aldırmayın göz sağlınız için
Bu şekilde yazıyorsunuz da bunu 60hzden yüksek bir telefon kullanmamış biri anlayamaz ben şahsen 60hzden yüksek telefon kullanmadım ve 60hz normal gibi geliyor

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Yılmaz
Kim ne derse desin kesinlikle bu cihazı almayın hiçbir şekilde hakkını vermez buna vereceğiniz 45k tamamen çöp olur onun yerine alabileceğiniz tonla yurtdışı cihaz var iPhone 15 pro 32 bin 8 bin TL ile de 11 alırsınız dönüşümlü olarak kullanırsınız çok daha iyi olur Apple
İyi halt etmiş 16e çıkararak insanlar SE 4. Nesil beklerken uygun cihaz diye
Sırf başında 16 ibaresi var diye 2 kat fiyat istiyor Apple

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
Bu şekilde yazıyorsunuz da bunu 60hzden yüksek bir telefon kullanmamış biri anlayamaz ben şahsen 60hzden yüksek telefon kullanmadım ve 60hz normal gibi geliyor
Bir kez 120hz deneyimleyin, aradaki farkı anlayacaksınız. Teknomarketlerde bile deneseniz olur. O akıcılık insanda telefon kullanma konforunu çok olumlu yönde etkiliyor.
İos akıcı bir arayüze sahip olsa da 120 hz ekrana sahip ve iyi optimize edilmiş bir android ile yine akıcılık konusunda android lehine fark olduğu aşikar.

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hicim
İnan bana 60hz den daha yuksek bi yenileme hızın sahip bi telefona geçmen senin için çok daha iyi olur bende ip15 vardı s24ultra ya geçtim ekran yenileme hızının artması sürekli elinde tuttugun bi cihazda devasa bi fark pc deki gibi olmuyo bu fark daha rahat ve kullanışlı (sana önerim apple dışında bi markadan istemiyosan 13 14 15 16 nın pro modellerini tercih etmen)

Twiffle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin
Yd önerilerinde 2. Telefon söylenmiş ama hiç gerek yok. 16 pro max 2 fiziksel sim alıyorsun 4+4 ay kullanıp kalan 4 ay tp link m7000 m7350 gibi iyi bir 4g mobil modem alıp hattının yedeğini ona takıyorsun, wifi açıp oradan 16 pro maxi kullanmaya devam ediyorsun. Hem şarjı telefondan fazla gidiyor hem 2 telefon yerine bunu taşıyorsun.
Telefon konuşmalarını vs. nasıl yapıyorsun bu durumda 2 telefon taşımadan ya da telefona gelen mesajları nereden görüyorsun.

Top Bottom