Neler Yeni

IPhone 16e 43.781TL alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
abbas
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
Bende iphone kullanıcısıyım ama bu kadarda saçma bir yorum olamaz tek kameralı telefon nasıl 3 kameralı s25'ten daha iyi fotoğraf çeksin akıl yok fikir var.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
Bende iphone kullanıcısıyım ama bu kadarda saçma bir yorum olamaz tek kameralı telefon nasıl 3 kameralı s25'ten daha iyi fotoğraf çeksin akıl yok fikir var.
Hocam internette videolar var açın bakın.

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berat
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
2025te 60hz ekran, 7 büyük günahtan biridir.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
dxomark falan diyeceksen ben onlara inanmıyorum hocam yanlı siteler oralar.
Dxomark puanı daha yayinlanmadi. Nette 3 karşılaştırma videosu izledim ve 16e gerçektende ilginç bir şekilde fotoğraf ve video konusunda daha iyi. Bende çok şaşırmıştım.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
BYsimiti
2019 teknoloji bize gagalıyor alan cidden bir sorunu vardır

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
BYsimiti
2019'da aynı işlemci ve kamera kalitesine sahip bir telefon göster
Senin derdin bizim iphoneye kötülemek dediğim 2019 teknoloji kullanması ekran kasa diğer yanları o yıla ait 2 taneside 2024 bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
abbas
Dxomark puanı daha yayinlanmadi. Nette 3 karşılaştırma videosu izledim ve 16e gerçektende ilginç bir şekilde fotoğraf ve video konusunda daha iyi. Bende çok şaşırmıştım.
Hocam bir iki video izledim de ahım şahım bir fark göremedim, bence marka fanatikliği var sende. 3 kamerası olan bir cihazı tek kameralı cihazla karşılaştırıp tek kameralı cihazı daha iyi bulmak mantıklı değil.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Gökhan
fazla kısılmış bir telefon
aynı videonun ip16 videosunu izlemiştim ve ip16 flare sıkıntısı dışında s25ten daha güzel çektiğini düşünmüştüm ama 16e için durumlar öyle değil.
keşke koydukları tek kamera da iphone 16 düzeyinde olsaydı ama onu bile yapmamışlar

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
fazla kısılmış bir telefon
aynı videonun ip16 videosunu izlemiştim ve ip16 flare sıkıntısı dışında s25ten daha güzel çektiğini düşünmüştüm ama 16e için durumlar öyle değil.
keşke koydukları tek kamera da iphone 16 düzeyinde olsaydı ama onu bile yapmamışlar
Fotoğraflar hala daha kalitelidir s25'ten bence özellikle akıcılık konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,301
Üyeler
169,556
Son üye
Sisyphe
Top Bottom