- Konu Sahibi Konu Sahibi
S23 ultra aynı kalitede değil, honor magic çok iyi ama ben Samsung ya da iPhone almak istiyorumhonor magic 6 pro
s23 ultra
S23 ultra aynı kalitede değil, honor magic çok iyi ama ben Samsung ya da iPhone almak istiyorumhonor magic 6 pro
s23 ultra
Bende iphone kullanıcısıyım ama bu kadarda saçma bir yorum olamaz tek kameralı telefon nasıl 3 kameralı s25'ten daha iyi fotoğraf çeksin akıl yok fikir var.Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
Hocam internette videolar var açın bakın.Bende iphone kullanıcısıyım ama bu kadarda saçma bir yorum olamaz tek kameralı telefon nasıl 3 kameralı s25'ten daha iyi fotoğraf çeksin akıl yok fikir var.
2025te 60hz ekran, 7 büyük günahtan biridir.Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
dxomark falan diyeceksen ben onlara inanmıyorum hocam yanlı siteler oralar.Hocam internette videolar var açın bakın.
Dxomark puanı daha yayinlanmadi. Nette 3 karşılaştırma videosu izledim ve 16e gerçektende ilginç bir şekilde fotoğraf ve video konusunda daha iyi. Bende çok şaşırmıştım.dxomark falan diyeceksen ben onlara inanmıyorum hocam yanlı siteler oralar.
2019'da aynı işlemci ve kamera kalitesine sahip bir telefon göster2019 teknoloji bize gagalıyor alan cidden bir sorunu vardır
Senin derdin bizim iphoneye kötülemek dediğim 2019 teknoloji kullanması ekran kasa diğer yanları o yıla ait 2 taneside 2024 bu2019'da aynı işlemci ve kamera kalitesine sahip bir telefon göster
Hocam bir iki video izledim de ahım şahım bir fark göremedim, bence marka fanatikliği var sende. 3 kamerası olan bir cihazı tek kameralı cihazla karşılaştırıp tek kameralı cihazı daha iyi bulmak mantıklı değil.Dxomark puanı daha yayinlanmadi. Nette 3 karşılaştırma videosu izledim ve 16e gerçektende ilginç bir şekilde fotoğraf ve video konusunda daha iyi. Bende çok şaşırmıştım.
Fotoğraflar hala daha kalitelidir s25'ten bence özellikle akıcılık konusundafazla kısılmış bir telefon
aynı videonun ip16 videosunu izlemiştim ve ip16 flare sıkıntısı dışında s25ten daha güzel çektiğini düşünmüştüm ama 16e için durumlar öyle değil.
keşke koydukları tek kamera da iphone 16 düzeyinde olsaydı ama onu bile yapmamışlar