Neler Yeni

IPhone 16e 43.781TL alınır

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Hocam şaka misiniz ben S25 alicaktim zaten lakin dün gece 3 tane kamera karşılaştırma videosu izledim ve gerçekten 16e daha iyi. Bana da tuhaf geldi 16enin tek kameraya rağmen daha iyi olması ama durum bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

16e'nin işlemcisi 15ten %30 daha hızlı ve bataryası çok daha iyi.
hocam sen bunda emülatör kuracakmısın

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdem
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
Aynen aynen

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kamera testinde yeri gelince iPhone 13'ün bile nasıl daha iyi geldiğini anlayamadığım bir model.

Benim fikrimce 16e, telefonla işi gücü pek olmayıp 5-6 sene kullanayım diyenlerin tercih edebileceği bir model. Yani bizden katbekat yaşça büyük veya bizden de genç insanların modeli. Telefonda akıcı ekran desen yok, kamera desen yok. Sadece pili güzel ve güncelleme desteği uzun, bu da bunu dediğim kitleden başka hiçbir kitleye uymadığını gösteriyor. Bu telefonun fiyatı 40.000 TL'yi görmediği sürece önermemeye devam edeceğim. Onun yerine ya bütçe arttırır iP15 alırım ya da iPhone 13 alıp ileride değiştiririm. Tabi sizin bir iPhone'dan beklentiniz nedir bilemem ancak benim için 16e biraz israf gibi geliyor.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Kardeş hadi işine bak sen her iphone alacam diyen adama çöpdroid çöpos çöpui önermeyi bırakın çakma ios kullanmak istemiyor belli ki illa sopayla süpürgeyle mi kovalım
16e ile 15 arasındaki işlemci farkını anlayabileceğin tek yer emülatör kurmak veya 4k 60fps render almak geri kalanda imkanı yok anlayamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
z
16e ile 15 arasındaki işlemci farkını anlayabileceğin tek yer emülatör kurmak veya 4k 60fps render almak geri kalanda imkanı yok anlayamazsın
Tamam sen alınca öyle yaparsın hadi abicim

Kamera testinde yeri gelince iPhone 13'ün bile nasıl daha iyi geldiğini anlayamadığım bir model.

Benim fikrimce 16e, telefonla işi gücü pek olmayıp 5-6 sene kullanayım diyenlerin tercih edebileceği bir model. Yani bizden katbekat yaşça büyük veya bizden de genç insanların modeli. Telefonda akıcı ekran desen yok, kamera desen yok. Sadece pili güzel ve güncelleme desteği uzun, bu da bunu dediğim kitleden başka hiçbir kitleye uymadığını gösteriyor. Bu telefonun fiyatı 40.000 TL'yi görmediği sürece önermemeye devam edeceğim. Onun yerine ya bütçe arttırır iP15 alırım ya da iPhone 13 alıp ileride değiştiririm. Tabi sizin bir iPhone'dan beklentiniz nedir bilemem ancak benim için 16e biraz israf gibi geliyor.
Tek kamera olduğu için 2xten sonraki zoomlar optik değil dijital oluyor 2xe kadar her şey güzel sonra kötü

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli

Tek kamera olduğu için 2xten sonraki zoomlar optik değil dijital oluyor 2xe kadar her şey güzel sonra kötü
azıcık telefonları araştırırsan 16e yi almanın zerre kadar mantıklı olmadığını anlarsın

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli

diğer telefonlar 3.7 , 4 ,5 hatta 10x optik zoom imkanı verirken bu 2x ten sonra pixelleşiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
z
Çöp25 çöpui kullanacağıma mis gibi A18 mis gibi ios kullanırım

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Testleri inceledim ve hareketli videolarda, portre ve gece çekilen fotoğraflarda 13 daha iyi gibi geldi. Önemli olan 1x ve 2x değil. Evet ben 2-3x kullanarak çok fotoğraf çekiyorum 2x ile portre çekince fotoğraf çok değişiyor ancak bunun gecesi ve hareketli video çekmesi vesaire de var.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
z
diğer telefonlar 3.7 , 4 ,5 hatta 10x optik zoom imkanı verirken bu 2x ten sonra pixelleşiyor
Tek kamera olduğu için olabilir mi güzel aklını bir kullansan ah kardeşim benim

13 pro ve 16e yi beraber kullancak kadar telefondan anlamıyorsan senin problemin
Sen çok anlıyorsan git bildiğini al millete karışma

Top Bottom