SE furyası çok güzeldi, o telefonlar minnak, tek kamera cart curt gibi söyleyen insanlar vardı. Şu an 13 var her türlü memnunum eyvallahta zirve fiyattan aldım. 5-6 bin tl lere kadar düştü. Eşşeklik edip iOS son sürüme güncelledim şu an stabil değil, bazı dandik sorunları var. Bir de peşin almıştım. Hevesle heyecanla emek emek biritkridiğim paramla. 3 nesil üst bir telefonun aldığım paranın 7 bin tl üstüne satılması üzüyor ama tek kamera olması da kaçındırıyor. Bir yandan da küçük ekrana 3961 mAh batarya koymaları da üzüyor. Elimdeki telefonla arada 700 mAh fark var. Fiyatı ya da satıcıyı bilmem ama bu cihaz beni çok düşündürdü. Kendimi avutmak için keşkelerle yaşıyanı… Diyorum. Bundan sonra da telefon alacağım zaman zaten bekleme tarftarıyım. Hemde pro, pro max dışı düz cihaz almam arada binlerce fiyat yoksa Ben bu telefonu 6 ay önce 38.800 tl ye aldım. Aldıktan 1-2 ay sonra 33-34-35 bin civarlarına düştü hâlâ da o fiyatları seyrediyor. 6 ayda kendi çapımda yaptığım ticaretime devam etseydim bu 38k 60-70k ya çıkardı vesselam.