Neler Yeni

PC parça alım tercihi

yugizoh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Duman
Bir PC almak istiyorum ancak hazır sistemlerde istediğim parçalar olmadığı için bileşenleri kendim seçmek istiyorum. İtopya, Gaming Gen, Teknobiyotik gibi herkesin bildiği sistem ve parça satan sitelerde fiyatlar biraz daha yüksek. Ancak Hepsiburada, Trendyol gibi farklı ama güvenilir sitelerde aynı parçaları 3-4 bin TL daha uyguna bulabiliyorum. Bu yüzden parçaları ayrı ayrı alıp sistemi evde kendim toplamak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Bana göre farklı sitelerden daha uygun fiyatlı olanları temin etmek daha makul görünüyor.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ahmet
Farklı güvenilir sitelerden ayrı ayrı almak tabii ki de daha mantıklı Kartınızın kampanyası falan varsa almadan önce katılmayı unutmayın daha uyguna getirirsiniz Ve bütçe artırmak istediğinizde taksitli alarak kolayca bütçe artırabilirsiniz

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
efe araci
akakçe üzerinden en ucuzlarına bakabilirsin bütçe belirtirsen sana sistem önerebiliriz parça olarak.

yugizoh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı güvenilir sitelerden ayrı ayrı almak tabii ki de daha mantıklı Kartınızın kampanyası falan varsa almadan önce katılmayı unutmayın daha uyguna getirirsiniz Ve bütçe artırmak istediğinizde taksitli alarak kolayca bütçe artırabilirsiniz
yorumun için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

akakçe üzerinden en ucuzlarına bakabilirsin bütçe belirtirsen sana sistem önerebiliriz parça olarak.
Biraz fantezi kaçıyor ama ekran kartı, anakart, güç kaynağı ve kasayı ASUS TUF serisinden seçmek istiyorum. Bütçem 60.000 TL.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
efe araci
yorumun için teşekkür ederim.

Biraz fantezi kaçıyor ama ekran kartı, anakart, güç kaynağı ve kasayı ASUS TUF serisinden seçmek istiyorum. Bütçem 60.000 TL.
yoo gayet mantıklı ama 60k bütçeye asus dolu bir pc toplamak biraz zor olabilir asus kaliteli olsa da parçaları çok tuzlu ekran kartı ve kasa hariç her şey asus alınabilir ama.

yugizoh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Duman
Ekran kartı olarak RTX 4070 Super ve işlemci olarak Ryzen 5 7500F düşündüm hocam. Diğer parçaların bu bileşenlere uyumlu olması yeterli aslında. Gaming Gen'de ortalama 67.000 TL civarında bir fiyata denk geliyor, ancak farklı sitelerden daha uyguna bulabilirsem 60.000 TL'ye çekebileceğimi düşünüyorum. Eğer bütçeyi aşarsa bazı parçaları Prime gibi serilere düşürebiliriz. TUF serisi hoşuma gidiyor, ayrıca ekran kartının 3 fanlı ve heybetli durması da cazip geldi. tabi sizinde tavsiyelerinize açığım hocam :)

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
efe araci
Ekran kartı olarak RTX 4070 Super ve işlemci olarak Ryzen 5 7500F düşündüm hocam. Diğer parçaların bu bileşenlere uyumlu olması yeterli aslında. Gaming Gen'de ortalama 67.000 TL civarında bir fiyata denk geliyor, ancak farklı sitelerden daha uyguna bulabilirsem 60.000 TL'ye çekebileceğimi düşünüyorum. Eğer bütçeyi aşarsa bazı parçaları Prime gibi serilere düşürebiliriz. TUF serisi hoşuma gidiyor, ayrıca ekran kartının 3 fanlı ve heybetli durması da cazip geldi. tabi sizinde tavsiyelerinize açığım hocam :)
hocam maalesef nvidia kanadında 4060/ti ve 4070/S modellerini kesinlikle önermem inanılmaz uçak fiyatlaı var sistemi kullanım amacınız ne olacaktı ?

yugizoh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Duman
hocam maalesef nvidia kanadında 4060/ti ve 4070/S modellerini kesinlikle önermem inanılmaz uçak fiyatlaı var sistemi kullanım amacınız ne olacaktı ?
çoğunlukla oyun ve biraz da 3D modelleme ve render hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Tezel
Gerçekten her ürünün fiyatı uçmuş... Güvenilir sitelerden tek tek ürün almak mantıklı. Ayrıca sitelerin özel indirim günleri takip edilerek ürünler daha avantajlı fiyatlarla temin edilebilir.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
efe araci
çoğunlukla oyun ve biraz da 3D modelleme ve render hocam
amd tercih edebilirsiniz demi ? amd ye yeni driver geldi render ve modelleme gibi araçlarda %40 ila %50 performans artışı var eğer almak isterseniz 9070xt ile güzel bir sistem toplanabilir hem asus prime 9070xt stoklarda mevcut.

yugizoh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Duman
Gerçekten her ürünün fiyatı uçmuş... Güvenilir sitelerden tek tek ürün almak mantıklı. Ayrıca sitelerin özel indirim günleri takip edilerek ürünler daha avantajlı fiyatlarla temin edilebilir.
malesef hocam ,cevabınız içinde teşekkür ederim.

amd tercih edebilirsiniz demi ? amd ye yeni driver geldi render ve modelleme gibi araçlarda %40 ila %50 performans artışı var eğer almak isterseniz 9070xt ile güzel bir sistem toplanabilir hem asus prime 9070xt stoklarda mevcut.
hocam amd fiyat performans olduğunu biliyorum ama kötü anılarımdan ötürü nvidia tercih etmek istiyorum 😅

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
efe araci
malesef hocam ,cevabınız içinde teşekkür ederim.

hocam amd fiyat performans olduğunu biliyorum ama kötü anılarımdan ötürü nvidia tercih etmek istiyorum 😅
hocam eğer driver sorunlarından bahsediyorsanız nvidia şu an daha beter driver sorunları çekiyor belirtmek isterim ve amd nin driver sorunları bitti.

yugizoh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Duman
hocam eğer driver sorunlarından bahsediyorsanız nvidia şu an daha beter driver sorunları çekiyor belirtmek isterim ve amd nin driver sorunları bitti.
evet hocam driver sorunu birde sürekli mavi ekran vermesinden biraz sıkılmıştım ama dediğiniz gibi ise belki düşünebilirim fiyatını da iyi buldum

Top Bottom