Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Keenetic Hopper DSL AX1800 - 3203 TL

1741628368201.png

Bende geçtiğimiz hafta fiber olanından aldım, parasını hakediyor mu emin değilim. Wireless çekim gücü kötü, sadece yazılımı iyi.

Hayır Superonline modemi daha iyi çekiyor. Zaten çekim gücü muazzam olan model değil bu. Mesh olarak kullanırsanız iş görür ama modem diye alıcaksanız bilin istedim. Türkiye de çok tutuldu bu keneetic, airfryer cosori gibi bir muhabbet işte.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Extra modelini almayı düşünüyorum, çekim gücü kötü derken detaylandırabilir misiniz?
Bende extra dsl kn2111tr modeli var çekim gücü hiç böyle olan modem kullanmadım. Fiber geldiği için kullanamıyorum. Piyasada kaç liraya satılıyorsa almak istersen yarısına verebilirim. Kutu fatura var garanti yok jelatini üstünde

Aynı modem kullanıyorum çok memnunum 150m2 evde ortada duruyor modem 5ghz de sorun yaşamıyorum tavsiye ederim

evde keenetic carrier olan modelini kullanıyorum vdsl bağlantısıyla. 6-7 tanede keenetic runner modemde sim kartlı şekilde değişik lokasyonlarda çalışıyor. uygulaması devamlı güncelleme alıyor uzaktan kontrol edilmeside (+) artı bir yönü. genel olarak çok memnunum çekim sıkıntısı hiç yaşamadım.

Alıntıyı görüntüle
Bende geçtiğimiz hafta fiber olanından aldım, parasını hakediyor mu emin değilim. Wireless çekim gücü kötü, sadece yazılımı iyi.
Hopper AX3000 KN-3811 olanı almanızı tavsiye ederdim.

Kablosuz çekim için dik anten ve konumlandırma tavsiyelerine göre tekrar gözden geçirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende extra dsl kn2111tr modeli var çekim gücü hiç böyle olan modem kullanmadım. Fiber geldiği için kullanamıyorum. Piyasada kaç liraya satılıyorsa almak istersen yarısına verebilirim. Kutu fatura var garanti yok jelatini üstünde
Fiber ile de kullanabilirsiniz. Tüm Keenetic modelleri (Buddy serisi hariç) fiber altyapılarda kullanılır. Hepsi temelde router özelliğini varsayılan olarak barındırıyor. ONT harici şekilde ise kullanıcı adı, şifre ve vlan değerlerini girerek bağlantı alırsınız. Elinizdeki model ile ama 100 mbit portları nedeni ile 100mbit üstü ISS paketlerinde sınırlı kalırsınız.

Hopper AX3000 KN-3811 olanı almanızı tavsiye ederdim.

Kablosuz çekim için dik anten ve konumlandırma tavsiyelerine göre tekrar gözden geçirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber ile de kullanabilirsiniz. Tüm Keenetic modelleri (Buddy serisi hariç) fiber altyapılarda kullanılır. Hepsi temelde router özelliğini varsayılan olarak barındırıyor. ONT harici şekilde ise kullanıcı adı, şifre ve vlan değerlerini girerek bağlantı alırsınız. Elinizdeki model ile ama 100 mbit portları nedeni ile 100mbit üstü ISS paketlerinde sınırlı kalırsınız.
1000 lik fiber kullandığım için kullanamıyorum

Geri