ensareiz
80+ Silver
Ozaman benim önermem doğru olmaz Adana'dan alınan arabadan hayır gelmez çünküehliyetim yok hocam ondan dolayı adana'dan bakıyorum genelde
Ozaman benim önermem doğru olmaz Adana'dan alınan arabadan hayır gelmez çünküehliyetim yok hocam ondan dolayı adana'dan bakıyorum genelde
Linea symbol Fluence bakılabiliriyi güzel arabadadır da bu para ve bu değişen boya durumu fazla, bence bu paralara pejo 301 c eleyse gibi araçlar bakılabilir hem daha temiz hemde sorun çıkaran araçlar değiller satarken piyasasıda iyi, duruma göre temiz linea bile bulunur.
direk vazgeçinaraç baktırılmaya değer mi peki sizce yoksa direkt olarak vazgeçmeli miyiz
Knk 99 model 400k bence iyimerhabalar, araclardan cok anlamıyorum cevremden abilerim, dostlarım bu aracı önerdi eksperini vs bırakıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, 495'e anlaştık
İlan linki : LİNK
Alınmaz bisiklet gibi çekişikahraman 72 beygir ama boyasız değişensiz mis gibi araba
kilometresi 160-200 binde olan 1.6 dizeller var, bu paraya bu kadar, linealar bu araçlardan pahalı arkadaş büyük ihtimal ilk arabasını alacak, ilk araba olarak kilometresi yüksek dizel araç kötü. hem bisiklet gibi dedin çekişini, kaç kilo araba zaten? 1.4 fire gibi gidiyor o da yeter artar bile.Alınmaz bisiklet gibi çekişi
1.6 vti olsa neyse 1.2 vti 1.4 fire ye yanaşamazkilometresi 160-200 binde olan 1.6 dizeller var, bu paraya bu kadar, linealar bu araçlardan pahalı arkadaş büyük ihtimal ilk arabasını alacak, ilk araba olarak kilometresi yüksek dizel araç kötü. hem bisiklet gibi dedin çekişini, kaç kilo araba zaten? 1.4 fire gibi gidiyor o da yeter artar bile.
hocam performans isteyen biri 1.6 atmosterik tüplü civice bakar mı1.6 vti olsa neyse 1.2 vti 1.4 fire ye yanaşamaz
biri 125 beygir biri 72 reis 40nm de tork farkı varhocam performans isteyen biri 1.6 atmosterik tüplü civice bakar mıkasa hafif zaten b sedan araç. 5 kişi rampada klima açık bir şekilde çıkmaya çalışıp bir çılgınlık yapmazsan yeter bile gündelik kullanıcı için.
üstad biri 1200kg biri 980kg ona da bakmak lazım.biri 125 beygir biri 72 reis 40nm de tork farkı var