KYTECHNGAMING
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
Ailedeki 4-5 hesaba baktım valla hi hiç birinde yok.bende görünüyor hocam bi bak istersen tekrar
Ailedeki 4-5 hesaba baktım valla hi hiç birinde yok.bende görünüyor hocam bi bak istersen tekrar
Imei atması zor olmuyor mu onda?Yd s24 15k ya geliyor sd 8 gen 3 modeli. Kucuk cihaz istedigim icin ona yonelecegim muhtemelen ama bu cihaz da aklima
Imei atilmiyor yeni samsunglara. Server kayit oluyor. S24 su an kapali ve pahali. S25 ile birlikte dusecegini dusunuyorum alir 6 ay kullanirim. Elimdeki telefonla da kalan zamani geciririm o sorun degil256 olan asla inmiyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Imei atması zor olmuyor mu onda?
Nerde var kral o fiyataYd s24 15k ya geliyor sd 8 gen 3 modeli. Kucuk cihaz istedigim icin ona yonelecegim muhtemelen ama bu cihaz da aklima
Ya benimkinin de iptal ettiler nasıl iptal ediyorlar bunu sana ne dediler diye iptal ettilerBendede yok tühh geçen de amazonda 2500 ü kaçırdık. Daha doğrusu iptal çaktılar.
Yd kapali kutu s24 ler 23k her yerde bulabilirsiniz 2. Elde de 15k dan baslar 20k ya kadar temizligine bagli fiyat degisirNerde var kral o fiyata
Onlardada roottan dolayı banka uygulamalarında problem yaşanıyorPaylaşım için teşekkürler. Yurt dışı modeller göz kırpıyor fiyatları gördükçe.
Root dan dolayı mobil bankacılıkta sorun yaşatıyor.Yd kapali kutu s24 ler 23k her yerde bulabilirsiniz 2. Elde de 15k dan baslar 20k ya kadar temizligine bagli fiyat degisir
A56 s24fenin yanından geçemez, kesinlikle s24feŞimdi size o soruyu soruyorum:
A56 mi s24fe mi
İkisi de odun telefon. 6inc civarında ekranı olan ve güncel olan kaç model var?A56 s24fenin yanından geçemez, kesinlikle s24fe
Niye odun dediniz acaba bence s24fe çok güzel telefonİkisi de odun telefon. 6inc civarında ekranı olan ve güncel olan kaç model var?