Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24FE 22399TL

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Emir
Ultralar kaça bulunuyor kapalı kutu s24
32k civari 950 dolar. Dolar arttigi icin 33 34k olmustur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Snapdragon ise 21 liği alın bence
Aynen hocam bakalim birkac kisiye teklif verdim param guvende komisyonu cok kesiyor 20k ya komisyon dahil getirebilirsem cok iyi olur benim icin 24 fe de iyi cihaz ama buyuk buyuk cihazlardan sıkıldım artik

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Ya benimkinin de iptal ettiler nasıl iptal ediyorlar bunu sana ne dediler diye iptal ettiler
Ödeme sırasında şifre gelmedi bir türlü. 3d yani
Sonra ödeme aldım dedi, sipariş onaylandı. Dedim ödemede sorun olsa ödeme yöntemi değiştir yapar Amazon.. Bir de ben alırken gri renk stok yok oldu, sonra geldi 2 3 dk içinde. O sıra aldım, 2500tl kuponda kullanılmıştır.

Neyse 10 dk sonra bir mail siparişiniz iptal edildi diye.

Aradım 2 kere müşteri hizmetlerini özür dileriz 10 marta bahar kampanyası var orada alırsınız filan hatta biri başka hesabıniz da 2500tl vardır. Devam ediyor çünkü dendi. Baktım ailemde kimsenin hesabımda 2500 de yok.

Yani tongaya düştük bir şekilde.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Ödeme sırasında şifre gelmedi bir türlü. 3d yani
Sonra ödeme aldım dedi, sipariş onaylandı. Dedim ödemede sorun olsa ödeme yöntemi değiştir yapar Amazon.. Bir de ben alırken gri renk stok yok oldu, sonra geldi 2 3 dk içinde. O sıra aldım, 2500tl kuponda kullanılmıştır.

Neyse 10 dk sonra bir mail siparişiniz iptal edildi diye.

Aradım 2 kere müşteri hizmetlerini özür dileriz 10 marta bahar kampanyası var orada alırsınız filan hatta biri başka hesabıniz da 2500tl vardır. Devam ediyor çünkü dendi. Baktım ailemde kimsenin hesabımda 2500 de yok.

Yani tongaya düştük bir şekilde.
Vay a m k aynısını bana da yaptılar yok hesap güvenliği diye siparişi iptal ettik dediler baksana maile aynı mı seninle

Ekler

• Screenshot_2025-03-11-23-59-27-454_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2025-03-11-23-59-27-454_com.google.android.gm.jpg
    582.7 KB · Hit: 23

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Vay a m k aynısını bana da yaptılar yok hesap güvenliği diye siparişi iptal ettik dediler baksana maile aynı mı seninle
Yok değil. Ödeme ile ilgili idi mail. Yaşadığım şifre gelmeme problemi için Amazon ben karışmam banka onay vermemiş filan demek istiyordu. İyi de ödeme alamazsanız ürünü 1 gün tutmanız gerekiyor ve bana başka bir şekilde ödemem için 1 gün müddet taninirdi dedim.. Cevap vermediler hiç bir şekilde buna.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Yok değil. Ödeme ile ilgili idi mail. Yaşadığım şifre gelmeme problemi için Amazon ben karışmam banka onay vermemiş filan demek istiyordu. İyi de ödeme alamazsanız ürünü 1 gün tutmanız gerekiyor ve bana başka bir şekilde ödemem için 1 gün müddet taninirdi dedim.. Cevap vermediler hiç bir şekilde buna.
Aynı şekilde ödemede yanlış kartı seçmişim sonra düzelttim ama iptal etmişler amozondan 22 k ya alan olupda gelen var mı kğ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,202
Üyeler
169,689
Son üye
kacad
Top Bottom