Modding 🛑Bu uygulamayı bilgisayarınıza mutlaka yükleyin🛑

Uzun süre önce yüklemiştim ama çok bir etkisini göremedim, unuttum, kaldı öyle. Sizde nasıl bir fark oldu?

4 aydır kullanıyorum. alışkanlık olduğu için oyunlara girmeden önce bellek temizliği hızlandırma falan yapıyorum. etkisini gözle görülür anlayacağımızı sanmıyorum ama yardımcı olduğunu düşünüyorum

Pekte etki etmiyor

En son steamden indirdiğim oyunda klavye hareketlerini kopyalayan uygulamayı oyuna gömdüklerini kaspersky tespit edince, fark ettiğim olaydan sonrs hiç bir platforma güvenmiyorum.
Windows+Microsoft hiçbirini kullanmaman lazım ozaman çünkü uygulama yapımcısı Microsoft

En son steamden indirdiğim oyunda klavye hareketlerini kopyalayan uygulamayı oyuna gömdüklerini kaspersky tespit edince, fark ettiğim olaydan sonrs hiç bir platforma güvenmiyorum.
Hangi oyun o, geçenlerde de ücretsiz bir oyunda rat gömmüşler içine steam fark edince oyunu kaldırmış mağazadan ve oyunu indirenlere mail atmış format atın ya da virüs programı ile tarama yapın diye

Hangi oyun o, geçenlerde de ücretsiz bir oyunda rat gömmüşler içine steam fark edince oyunu kaldırmış mağazadan ve oyunu indirenlere mail atmış format atın ya da virüs programı ile tarama yapın diye
bir kart oyunu 300mb boyutu var şuan aktif kullanılıyor iş yaparken arkada vakit geçirmek için oynarım demiştim ama virüsü gördüğüm gibi sildim oyunu muhtelemen log kaydı vardır Kaspersky içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,567
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri