The Last Of Us Part 1 Epic Games'te 550TL

Ya ben nedense bu oyuna pek isinamadim ne diyorsunuz alınır mı oynanır mı bu tarz oyunları seviyorum aslında
Isınamadıysanız bence hiç bulaşmayın, insana eziyet gibi gelir, bir de verdiğiniz para da israf olur.

biraz oyna ısınırsın arkadaş discorddan yayın açmıştı geçen sene ondan izledim izlemesi bile aşırı keyifli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ne işe yarıyo hocam?
oyunlarda crack yapmasınlar diye firmalar kopya koruma yazılım sirketlerine büyük miktarlarda para öder ve oyunu koruma altına alırlar bunada drm denir en büyük şirket ise denuvo dur sony ve cd project red oyunlarında kopya koruma yazılımı bulunmaz tercih ve para meselesi.

oyunlarda crack yapmasınlar diye firmalar kopya koruma yazılım sirketlerine büyük miktarlarda para öder ve oyunu koruma altına alırlar bunada drm denir en büyük şirket ise denuvo dur sony ve cd project red oyunlarında kopya koruma yazılımı bulunmaz tercih ve para meselesi.
çok teşekkürler hocam cevap için

umarım overrated değildir ben rdr2yi oynamayı çok seviyorum benim için en iyi oyun
Rdr2yi bitirmiş olarak açıkçası hiç sevemedim. Ne bişey hissettim ne de keyif aldım aşırı yavaş ve kütük geldi. Tlou ilk saatte bile duygulandırmayı başarıyor. Halen sıkılmadan oynuyorum.

umarım overrated değildir ben rdr2yi oynamayı çok seviyorum benim için en iyi oyun
Overrated değil bence ama kişiden kişiye de değişiyor şimdi, bence RDR 2 ile kapışır ama RDR 2'yi bile sevmeyenler var, onları da anlıyorum, insan bazı şeylere takılabiliyor ama RDR 2'yi aşırı sevmiş biri olarak TLOU'ı da aşırı seviyorum.

RDR2 ye hala giremiyorum ROCKSTAR senin gibi şirketin

Her kuruşuna değer part 2 almayı bekliyorum

Geri