berkantbeko
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Merhabalar yeni bilgisayar topladim daha pek oyun deneyemedim ama elden ringe girdigimde 20 fps alti aliyorum rx 9070xt 7800x3d islemci ile sorun nedir?
ekran kartını güncelleyin ve hdmi kablosunun ekran kartına takılı olduğuna emin olun.Merhabalar yeni bilgisayar topladim daha pek oyun deneyemedim ama elden ringe girdigimde 20 fps alti aliyorum rx 9070xt 7800x3d islemci ile sorun nedir?
Ana karta takmisim kabloyuekran kartını güncelleyin ve hdmi kablosunun ekran kartına takılı olduğuna emin olun.
Ana karta takmisim kabloyu malligima ama simdide sabit 60 aliyorum nasil kaldiririm siniriSorun sadece elden ringdeyse görev yöneticisinden elden ringin işlemcinin core 0'ını kullanmasını kapatın öyle deneyin
qlwqlkşlqwwekşlwq biliyordum aynı sorunu bende yaşadım hocam elden ringin ayarlarından VSYNC kapatın ayarlarda kare hızı sabitleme olarak ta geçebilir.Ana karta takmisim kabloyusagolasinn ama simdide sabit 60fps aliyorum nasil siniri kaldiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ana karta takmisim kabloyu malligima ama simdide sabit 60 aliyorum nasil kaldiririm siniri
60 fps kilidi oyun içinden kalkmıyor kaldırmaya da ihtiyaç yok zaten yıllardır 60 fps takılıyoruz soulslardaqlwqlkşlqwwekşlwq biliyordum aynı sorunu bende yaşadım hocam elden ringin ayarlarından VSYNC kapatın ayarlarda kare hızı sabitleme olarak ta geçebilir.
Tam olarak nerde o hocam bulamadimqlwqlkşlqwwekşlwq biliyordum aynı sorunu bende yaşadım hocam elden ringin ayarlarından VSYNC kapatın ayarlarda kare hızı sabitleme olarak ta geçebilir.
Mod ile kaldırılıyor 60 fpsAna karta takmisim kabloyusagolasinn ama simdide sabit 60fps aliyorum nasil siniri kaldiririm
Ana karta takmisim kabloyu malligima ama simdide sabit 60 aliyorum nasil kaldiririm siniri
mod ile kalkar herkes 60 fps oynuyor zaten kilidi kaldırmanın bir anlamı olmayacakAna karta takmisim kabloyusagolasinn ama simdide sabit 60fps aliyorum nasil siniri kaldiririm