Jill Valentine
80+ Bronze
Hocam 2k 4060 için gereksiz olmaz mı?Panel kalitesi nasıl acaba iyi mi? 4060 la kullanıcam
Hocam 2k 4060 için gereksiz olmaz mı?Panel kalitesi nasıl acaba iyi mi? 4060 la kullanıcam
Senin bildiğin VA'lara benzemez bu. Ghosting yok denecek kadar az, renk gamutu 9-10k arası IPS panele sahip monitörler ile denk, kontrast VA olduğu için IPSlerin içinden geçer, 10W Hoparlörü var, kendi işletim sistemi var ve 240hzÖneri için çok teşekkürler hocam fakat bu VA panelmiş. IPS diye heyecanlanmıştım![]()
Fantastiktürk hocamızın incelemesini yeni gördüm vallahi. Şimdi kafam güzel karıştı işte. 9799 liraya geliyor Samsung G6.Senin bildiğin VA'lara benzemez bu. Ghosting yok denecek kadar az, renk gamutu 9-10k arası IPS panele sahip monitörler ile denk, kontrast VA olduğu için IPSlerin içinden geçer, 10W Hoparlörü var, kendi işletim sistemi var ve 240hz
Lenovo alıp geçmek çok mantıklı geliyor bana da. Fakat bu Samsung g6 daha iyi bir monitörse, fiyat farkına değer diye düşünüyorum.Lenovo al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
IPS.
VA panel önermem.Fantastiktürk hocamızın incelemesini yeni gördüm vallahi. Şimdi kafam güzel karıştı işte. 9799 liraya geliyor Samsung G6.
Lenovo alıp geçmek çok mantıklı geliyor bana da. Fakat bu Samsung g6 daha iyi bir monitörse, fiyat farkına değer diye düşünüyorum.
İncelemeler var. Ghosting test verileri var. Kesinlikle fiyat farkına değer.Fantastiktürk hocamızın incelemesini yeni gördüm vallahi. Şimdi kafam güzel karıştı işte. 9799 liraya geliyor Samsung G6.
Lenovo alıp geçmek çok mantıklı geliyor bana da. Fakat bu Samsung g6 daha iyi bir monitörse, fiyat farkına değer diye düşünüyorum.
Hocam cevabın ve ufo testini paylaştığın için teşekkür ederim. G6 yı sipariş ettim. Geldiği zaman deneyimlerimi sizinle de paylaşırım. Eğer monitöre hala sahipseniz, ilk kullanımda yapmam gereken ayarlar konusunda önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler.İncelemeler var. Ghosting test verileri var. Kesinlikle fiyat farkına değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fantastiktürk'ün konusunda ufo resimleri vardı zaten. Bu da benim çektiğim ufo test videosu.
![]()