Neler Yeni

2K IPS Panel Monitör Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Öneri için çok teşekkürler hocam fakat bu VA panelmiş. IPS diye heyecanlanmıştım :ROFLMAO:
Senin bildiğin VA'lara benzemez bu. Ghosting yok denecek kadar az, renk gamutu 9-10k arası IPS panele sahip monitörler ile denk, kontrast VA olduğu için IPSlerin içinden geçer, 10W Hoparlörü var, kendi işletim sistemi var ve 240hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
Senin bildiğin VA'lara benzemez bu. Ghosting yok denecek kadar az, renk gamutu 9-10k arası IPS panele sahip monitörler ile denk, kontrast VA olduğu için IPSlerin içinden geçer, 10W Hoparlörü var, kendi işletim sistemi var ve 240hz
Fantastiktürk hocamızın incelemesini yeni gördüm vallahi. Şimdi kafam güzel karıştı işte. 9799 liraya geliyor Samsung G6.
Lenovo al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IPS.
Lenovo alıp geçmek çok mantıklı geliyor bana da. Fakat bu Samsung g6 daha iyi bir monitörse, fiyat farkına değer diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Fantastiktürk hocamızın incelemesini yeni gördüm vallahi. Şimdi kafam güzel karıştı işte. 9799 liraya geliyor Samsung G6.

Lenovo alıp geçmek çok mantıklı geliyor bana da. Fakat bu Samsung g6 daha iyi bir monitörse, fiyat farkına değer diye düşünüyorum.
İncelemeler var. Ghosting test verileri var. Kesinlikle fiyat farkına değer.

Fantastiktürk'ün konusunda ufo resimleri vardı zaten. Bu da benim çektiğim ufo test videosu.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
İncelemeler var. Ghosting test verileri var. Kesinlikle fiyat farkına değer.

Fantastiktürk'ün konusunda ufo resimleri vardı zaten. Bu da benim çektiğim ufo test videosu.
Hocam cevabın ve ufo testini paylaştığın için teşekkür ederim. G6 yı sipariş ettim. Geldiği zaman deneyimlerimi sizinle de paylaşırım. Eğer monitöre hala sahipseniz, ilk kullanımda yapmam gereken ayarlar konusunda önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,761
Üyeler
170,250
Son üye
Katlivacip™
Top Bottom