Neler Yeni

NZXT H7 Flow Nasıl Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre bekar
merhaba herkes cok yardımcı oldu şu kasalar arasın da kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim

https://www.n11.com/urun/corsair-cc...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

arkadaşlar açıkcası benim için en önemli olan şeyler kablo düzeni ve hava akışı zotac 3070ti ryzen 7 5800 x stok fan var şuan ki kasam da değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok ısınıyor 85 derecelere cıkıyor ekran kartı islemci 93 lere cıkıyor %100 kullanmak zorunda kalıyor ekran kartım bu linkler dışın da bana da önerebilirseniz sevinirim bütçem 2500 zorlasam 2600-2700 tl olur marka takıntım yok sıvı soğutmaya param yetmedi önericek arkadaşlar lütfen ona göre önersin şimdiden herkese teşekkür ederim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,344
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fiyatı vb benim hoşuma gitti şahsen. Bu konudaki diğer kasalardan da iyi görünüyor. Hele 100R, 220T gibi rakip dahi olamayacak kasalar var konuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Erdem Yavuzer
merhaba herkes cok yardımcı oldu şu kasalar arasın da kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim

https://www.n11.com/urun/corsair-cc...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

arkadaşlar açıkcası benim için en önemli olan şeyler kablo düzeni ve hava akışı zotac 3070ti ryzen 7 5800 x stok fan var şuan ki kasam da değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok ısınıyor 85 derecelere cıkıyor ekran kartı islemci 93 lere cıkıyor %100 kullanmak zorunda kalıyor ekran kartım bu linkler dışın da bana da önerebilirseniz sevinirim bütçem 2500 zorlasam 2600-2700 TL olur marka takıntım yok sıvı soğutmaya param yetmedi önericek arkadaşlar lütfen ona göre önersin şimdiden herkese teşekkür ederim.
MSI MAG forge kullanıyorum ne kadar dışı tozlansada içi tertemiz ama yinede NZXT kasayı tercih ederim hava akışı olarak iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2500 TL ye çıkabiliyorsan. H7 flow da 2 fan var fanda alman gerek.
Çıkabilirim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI MAG forge kullanıyorum ne kadar dışı tozlansada içi tertemiz ama yinede NZXT kasayı tercih ederim hava akışı olarak iyi.
Tavsiyenizi düşüneceğim teşekkür ederim yardımın için.

Fiyatı vb benim hoşuma gitti şahsen. Bu konudaki diğer kasalardan da iyi görünüyor. Hele 100R, 220T gibi rakip dahi olamayacak kasalar var konuda
Teşekkür ederm yardımın için sanırım

Lian Li Lancool II Mesh RGB Mid Tower​

alıcağım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,344
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çıkabilirim teşekkürler

Tavsiyenizi düşüneceğim teşekkür ederim yardımın için.

Teşekkür ederm yardımın için sanırım

Lian Li Lancool II Mesh RGB Mid Tower​

alıcağım
Bu kadar para verip üst panelde 360mm desteklemeyen kasa almazdım

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,456
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Nzxt candır h7'de gayet güzel ve işlevsel bir kasa, fiyatı da şua uygun, bende 510 elite olmasa bunu alabilirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar para verip üst panelde 360mm desteklemeyen kasa almazdım
sıvı soğutma falan alırsam büyük ihtimalle 2 fanlı alırım yine bu kasa da 3 tane fan önde geliyor ben 3 tane fan alıcam 1 tane egzoz 2 tane üste koymalık fan alıcağım ya 3 ünü de hava çıkışı için kullanmayı düşünüyorum ya da sadece arkaya 1 tane egzoz fan koyup yukardakileri içeriye doğru üflemesini sağlayacağım senin düşüncen nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,075,072
Üyeler
170,805
Son üye
Görkem28