Neler Yeni

Ryzen 7 9700X Cinebench R23 test sonuçları

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Erdem

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Erdem
Teste devam edeyimmi direk kapattım çünkü :)
Tabii ki edin. Test sonuçlarını görelim. Korkmayın bir şey olmaz. Ben o sıcaklıklarda saatlerce stabilite testi yaptım. Sorun olmaz yani.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
mehmet ali oğuz
Teste devam edeyimmi direk kapattım çünkü :)
Testi tamamla ilk peak de soğutucu noluyor lan diyor sonradan toparlamazsa durdurabilirsin. Pbo dan negative değerler verirsin en kötü.

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen
Testi tamamla ilk peak de soğutucu noluyor lan diyor sonradan toparlamazsa durdurabilirsin. Pbo dan negative değerler verirsin en kötü.
Hocam kasadan çok ses geliypr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii ki edin. Test sonuçlarını görelim. Korkmayın bir şey olmaz. Ben o sıcaklıklarda saatlerce stabilite testi yaptım. Sorun olmaz yani.
Kasadan çok ses geliyor normal mi 95 derecelerdeyiz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
mehmet ali oğuz

Kasadan çok ses geliyor normal mi
Fanlar tam yüke biniyor normal. 13 fanlı benim kasa test e girince sen düşün birde :D

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen
Fanlar tam yüke biniyor normal. 13 fanlı benim kasa test e girince sen düşün birde :D

Sonuçlar böyle hocam

1742057811706.png

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Erdem
Sonuçlar böyle hocam
Ortalama değerlerde. Sıcaklık +95 olunca throttle a uğramış galiba biraz. Benim testler de +180W cekiyordu. Ama genede sorun yok. Oyunlarda da sıcaklıkları kontrol edersiniz. PBO ayarları biraz kurcalanabilir. Dilerseniz birkaç ayar önerisi yapabilirim.

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen
Ortalama değerlerde. Sıcaklık +95 olunca throttle a uğramış galiba biraz. Benim testler de +180W cekiyordu. Ama genede sorun yok. Oyunlarda da sıcaklıkları kontrol edersiniz. PBO ayarları biraz kurcalanabilir. Dilerseniz birkaç ayar önerisi yapabilirim.
Hocam pek bilmiyorum açık kalıp kalmayacağını ayarlarıda söyleyin isterseniz çok bilmediğim için hangisi daha iyi olursa onu yapalım (işlemciyi yakmadan) :D

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Erdem
Hocam pek bilmiyorum açık kalıp kalmayacağını ayarlarıda söyleyin isterseniz çok bilmediğim için hangisi daha iyi olursa onu yapalım (işlemciyi yakmadan) :D
PBO yu enabled yaptığınız "Advanced" olarak değiştirin ve aşağıda farklı ayar menüleri açılacak."PBO Limits" ayarını "Motherboard" yapın. Oradan "Curve Optimizer" bölümüne girin.
Ayarlar sırası ile şöyle;
Curver optimizer : ALL Cores
All Core Curve Sign : Negative
AllCore Curve Magnitude : 20

Bu değerleri girin. OCCT ile cpu testi yapın. 15-20 dakika boyunca. Biosda anlayamadığınız yer olursa görsel olarak eklerseniz daha iyi olur. Aklımdan yazdım tüm ayarları çünkü :D

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen
PBO yu enabled yaptığınız "Advanced" olarak değiştirin ve aşağıda farklı ayar menüleri açılacak."PBO Limits" ayarını "Motherboard" yapın. Oradan "Curve Optimizer" bölümüne girin.
Ayarlar sırası ile şöyle;
Curver optimizer : ALL Cores
All Core Curve Sign : Negative
AllCore Curve Magnitude : 20

Bu değerleri girin. OCCT ile cpu testi yapın. 15-20 dakika boyunca. Biosda anlayamadığınız yer olursa görsel olarak eklerseniz daha iyi olur. Aklımdan yazdım tüm ayarları çünkü :D
Hocam muhtemelen pbo yu kapatıcağım nedeni ise powerim sıkıntı cıkarabilir power aldığım zaman dediğiniz ayarları muhtemelen yapacağım

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Erdem
Hocam muhtemelen pbo yu kapatıcağım nedeni ise powerim sıkıntı cıkarabilir power aldığım zaman dediğiniz ayarları muhtemelen yapacağım
Günlük kullanımda 100W civarında çekicek güç. Test de ki değerleri görmeniz mümkün değil yani. Ha tabi yinede kapatabilirsiniz.

kayn999

80+

Kasadan çok ses geliyor normal mi 95 derecelerdeyiz
100 dereceye kadar hiçbişi olmaz knk (i7 14700hx ile max 94 gordum yine ve max 140w gördüm. oda 22k skor aldı bezer değerler bir sıkıntı çıkmaz yani.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,256
Üyeler
170,331
Son üye
shapes81
Top Bottom