Neler Yeni

Para kazanmak için iş

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan
15 yaşıma yeni girdim para kazanmak için işe girmek istiyorum çıraklar internette yazana göre 20000 TL maaş alıyorlar bende o civarlarda alabilirmiyim almak istiyorum almak için hangi işe girmem gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
sefa toksoy
öncelikle kendine hedefler belirleyip derslere ağırlık vermeni tavsiye ederim. okul dışı veya yaz aylarında çalışmak için önerebileceğim senin de el yatkınlığına ve becerine göre kuaförde veya sanayide kendini geliştirmen olabilir.

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle kendine hedefler belirleyip derslere ağırlık vermeni tavsiye ederim. okul dışı veya yaz aylarında çalışmak için önerebileceğim senin de el yatkınlığına ve becerine göre kuaförde veya sanayide kendini geliştirmen olabilir.
Sanayide birçok farklı yerler var bende çok kilolu değilim 40 kilo falanım yani ona göre sanayide ne yapabilirim ağır şartlar olmayacak şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
sefa toksoy
oto elektrik olabilir ama orada uzun süre pişmen gerekir
yıkama/yağlama
oto lastik aklıma gelen diğerlerine göre daha kolay olanlar

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet cal
15 yaşıma yeni girdim para kazanmak için işe girmek istiyorum çıraklar internette yazana göre 20000 TL maaş alıyorlar bende o civarlarda alabilirmiyim almak istiyorum almak için hangi işe girmem gerek
EDİT: Çok özür dilerim 15i 25 yaşında okudum.

Kuaförde çıraklık senin yaşında yapabileceğin en kolay meslek.

Efe0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Ali
Maaş ne kadar alabilirim peki
Kanka ben de 15 yaşımda araştırmıştım ama iş bulamamıştım daha sonra çevremdeki yerlere sordum hiçbiri almadı imkanın varsa bursluluk maaşı al ve altın vb. alıp yatırım yapmanı öneririm onun dışında anne babanın adına kripto hesabı açıp teknik analiz öğrenip yapabilirsin ama ben onu da yapamadım yani çok az seçenek var tanıdık varsa onlara sormanı öneririm

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdık var knk babam benim yerime yatırım yapıyo altın olarak ben sadece yazın iyice çalışıp iyi para kazanmak istiyorum sanayi de yıkama yağlama ve lastik kolay sadece ne kadar maaş alabilirim onu bilmiyorum siz biliyorsanız söylermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
sefa toksoy
maaş olarak o söylenen paraları alabileceğini sanmıyorum. öyle yerler günlük veya haftalık yevmiye usulü çalıştırırlar. emin olmamakla birlikte aylık 10 civarı verirler diye düşünüyorum

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan
maaş olarak o söylenen paraları alabileceğini sanmıyorum. öyle yerler günlük veya haftalık yevmiye usulü çalıştırırlar. emin olmamakla birlikte aylık 10 civarı verirler diye düşünüyorum
Umarım 10 dan fazla verirler

Top Bottom