Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G65B alınır mı?

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
Bir kaç gün önce asus rog strix xg27acs almıştım çok fazla ölü piksel çıktığı için bugün iade ettim ve FHD monitörüme kaldım. Şuanda görüntüsü çok daha kötü geliyor. asus u 9.8k ya almıştım Samsung Odyssey G65B şuanda amazonda 10.9k sizce alınır mı?

Not: xg27acs den oldukça memnundum.

Sigurd_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şirvan Köse
500lira fazla olsun Amazon olsun paranızla rezil olmayın. Bu arada 10k civarı bütçesi olanlar için çok güzel bir monitör ben de yakında bu kervana katılacağım.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Soner Özdener
satıcı güven vermiyor iade ürünü gelebilir veya iade de sıkıntı yaşayabilirim diye endişeliyim
Satıcı kötü değil daha önce alışveriş yapmışlığım var ama monitör değil tabii ki. Sorun olsa da Samsung kendi mağazasın da bile servise yönlendiriyormuş. Hb de peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor.

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih KOMAR
Bir kaç gün önce asus rog strix xg27acs almıştım çok fazla ölü piksel çıktığı için bugün iade ettim ve FHD monitörüme kaldım. Şuanda görüntüsü çok daha kötü geliyor. asus u 9.8k ya almıştım Samsung Odyssey G65B şuanda amazonda 10.9k sizce alınır mı?

Asus rog strix xg27acs bu monitörün 2k versiyonunu vatandan almaya kalktım. 3 kez monitörde ölü pixel çıktı. 3 kez geri iade ettim. Sonrasında "LG 27" 27GR75Q-B 1Ms 165Hz IPS" monitörünü aldım ve çok memnunum. Ama aldığımda 10k idi şuan 13k olmuş. "Samsung Odyssey G65B" hakkında bir bilgim yok.

Düzenleme.

Dilersen tavsiye ettiğim monitörün bi tık üstü "LG UltraGear 27GR83Q-B 27 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz" alabilirsin.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı kötü değil daha önce alışveriş yapmışlığım var ama monitör değil tabii ki. Sorun olsa da Samsung kendi mağazasın da bile servise yönlendiriyormuş. Hb de peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor.
gpn teknoloji kendi sitesinde 16999 tl ye sattığı ürünü neden hb de 10k ya satsın teşhir ürünü olduğunu yazmamışlar ama bence teşhir ürünü. Aynı ürün n11 de creaturegamestore satıcısı tarafından satılıyor stok gelmiş o daha mantıklı geliyor. Bu arada amazonda olan 2 adet stok bitmiş yani güvenilir satıcı kalmadı. Resmen kumar oynuyoruz sıkıntısız çıkarsa çok iyi fakat sıkıntılı olması durumunda thh yolu görünecek gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mehmet
Son 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı

@redheaven1 sence g65b ürününü 10k ya n11 üzerinden creaturegamestore üzerinden mi alayım yoksa 12k ya mediamarkt tan mı ? aldığınız iki üründe de kusur olduğuna göre sorun yaşatmadan iade kabul eden bir yerden almak mantıklı geliyor fakat bunun için 2k fazladan vermek üzüyor.

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Efe

@redheaven1 sence g65b ürününü 10k ya n11 üzerinden creaturegamestore üzerinden mi alayım yoksa 12k ya mediamarkt tan mı ? aldığınız iki üründe de kusur olduğuna göre sorun yaşatmadan iade kabul eden bir yerden almak mantıklı geliyor fakat bunun için 2k fazladan vermek üzüyor.

kendim amazondan aldım şahsen çok memnunum arkadaşımda benden görüp n11 creaturegamestore den aldı sorunsuz ve memnun

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Mustafa Yeşilyurt

alacaksan samsung kendi sitesinde öğrenciysen 9700 tl ye geliyor değilsen birisini bul öyle al, iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı.
hocam sende ne sorunlar oldu da iade ettin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mehmet
alacaksan samsung kendi sitesinde öğrenciysen 9700 tl ye geliyor değilsen birisini bul öyle al, iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sende ne sorunlar oldu da iade ettin
2sinde de ölü piksel vardı. Klasik monitör sorunu

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Samsung öğrenci kampanyası devam ediyorsa 9.6’a alınabiliyordu galiba.Bu fiyata 2K 240 Hz nadir güzel monitörlerden.Tek sıkıntısı VA panel ama gayet güzel bi panel açıkçası alınabilir.
Monitörün ekstra Smart tv özelliği benim çok hoşuma gidiyor alırsanız üzmez diye düşünüyorum.

Ama tavsiyem şu monitör olacaktır bu bütçede.

Top Bottom