Satıcı kötü değil daha önce alışveriş yapmışlığım var ama monitör değil tabii ki. Sorun olsa da Samsung kendi mağazasın da bile servise yönlendiriyormuş. Hb de peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor.satıcı güven vermiyor iade ürünü gelebilir veya iade de sıkıntı yaşayabilirim diye endişeliyim
Asus rog strix xg27acs bu monitörün 2k versiyonunu vatandan almaya kalktım. 3 kez monitörde ölü pixel çıktı. 3 kez geri iade ettim. Sonrasında "LG 27" 27GR75Q-B 1Ms 165Hz IPS" monitörünü aldım ve çok memnunum. Ama aldığımda 10k idi şuan 13k olmuş. "Samsung Odyssey G65B" hakkında bir bilgim yok.Bir kaç gün önce asus rog strix xg27acs almıştım çok fazla ölü piksel çıktığı için bugün iade ettim ve FHD monitörüme kaldım. Şuanda görüntüsü çok daha kötü geliyor. asus u 9.8k ya almıştım Samsung Odyssey G65B şuanda amazonda 10.9k sizce alınır mı?
Not: xg27acs den oldukça memnundum.
gpn teknoloji kendi sitesinde 16999 tl ye sattığı ürünü neden hb de 10k ya satsın teşhir ürünü olduğunu yazmamışlar ama bence teşhir ürünü. Aynı ürün n11 de creaturegamestore satıcısı tarafından satılıyor stok gelmiş o daha mantıklı geliyor. Bu arada amazonda olan 2 adet stok bitmiş yani güvenilir satıcı kalmadı. Resmen kumar oynuyoruz sıkıntısız çıkarsa çok iyi fakat sıkıntılı olması durumunda thh yolu görünecek gibi.Satıcı kötü değil daha önce alışveriş yapmışlığım var ama monitör değil tabii ki. Sorun olsa da Samsung kendi mağazasın da bile servise yönlendiriyormuş. Hb de peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor.
Son 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı.Satıcı kötü değil daha önce alışveriş yapmışlığım var ama monitör değil tabii ki. Sorun olsa da Samsung kendi mağazasın da bile servise yönlendiriyormuş. Hb de peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor.
Son 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı
kendim amazondan aldım şahsen çok memnunum arkadaşımda benden görüp n11 creaturegamestore den aldı sorunsuz ve memnun@redheaven1 sence g65b ürününü 10k ya n11 üzerinden creaturegamestore üzerinden mi alayım yoksa 12k ya mediamarkt tan mı ? aldığınız iki üründe de kusur olduğuna göre sorun yaşatmadan iade kabul eden bir yerden almak mantıklı geliyor fakat bunun için 2k fazladan vermek üzüyor.
alacaksan samsung kendi sitesinde öğrenciysen 9700 tl ye geliyor değilsen birisini bul öyle al, iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar.Bir kaç gün önce asus rog strix xg27acs almıştım çok fazla ölü piksel çıktığı için bugün iade ettim ve FHD monitörüme kaldım. Şuanda görüntüsü çok daha kötü geliyor. asus u 9.8k ya almıştım Samsung Odyssey G65B şuanda amazonda 10.9k sizce alınır mı?
Not: xg27acs den oldukça memnundum.
hocam sende ne sorunlar oldu da iade ettinSon 1 ayda 2 adet G6 g65b iade ettim. 2sini de Samsung Shop'tan almıştım. Kimse serviese yonlendirmedi. İlk iadeyi çarşamba kargoya vermistim iade pazartesi kabul edildi ve ardından para iadesi yapıldı. 2.iadeyi de çarşamba kargoya vermiştim iade cuma kabul edildi ve aynı gün para iadesi yapıldı.
2sinde de ölü piksel vardı. Klasik monitör sorunualacaksan samsung kendi sitesinde öğrenciysen 9700 tl ye geliyor değilsen birisini bul öyle al, iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sende ne sorunlar oldu da iade ettin