Neler Yeni

Okulda yaşadığımız saçma olay

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Merhaba bugün her zamanki gibi okula gitmiştim okulda bildiğiniz gibi bir kızdan hoşlanıyorum oda bunu öğrendi (benden öğrenmedi) inanmadı şaka yapıyorlar falan sandı sonra bu olaylar dönerken sınıftaki *** evladı bazı kişiler nedense gidip rehberlik hocasına söylemişler yalan yanlış yalanlar sıkmışlar sonra hoca ben ve hoşlandığım kızı bide bir elemanı daha çağırdı hoca artist artist konuştu yok böyle olaylar olmamalı yok aileleri kızlarına düşkün yok karakolda biten olaylar oldu dedi sonra sizi uyarıyorum diyip sınıfa yolladı ben sınıfa geldim buraya kadar her şey normal gibi geliyor ama kesinlikle normal değil nedenleri şunlar?

1-Birine seni seviyorum demek yasakamı? yasaksa ben neden bilmiyorum
2-Bu olayda kızın bir şikayeti yok bazı *** evlatları şikayet etti diye niye ben uyarı yiyorum
3-Ben kızı taciz veya tecavüz etmedim yanına bile yaklaşmadım ? hoca bide diyor yok karakolda biten olaylar oldu sanki kızı taciz ettim ?
4-Bu işe hocalar niye karışıyor taciz veya tecavüz olayı olmadıkça bence hocalar karışmamalı böyle bir olayda bence bu şey 2 öğrencinin arasında olmalı
5-Bu olayda kız rahatsızlık bile duymadı? kız belki halinden memnun ? ben niye arka tarafı kalkmış kafasını uçak pisti gibi yapmış bir adamdan tacizci muamelesi görüyorum?
6-Üstelik sınıfımızda sevgili olan 2-3 kişi var onlara kızmıyorlar benim gibi masum hayatında bir kızla arkadaş bile olmayan bana tacizci muamelesi yapıp azarlıyor tehdit ediyorlar?
7-Kız hocanın yanında bile söyledi hocam benim bir şikayetim yok öyle bir olay yok dedi üstünü kapatmaya çalıştı kız bile halinden memnun hocalar niye karışıyorki?

Sizce haklı değilmiyim?

Ben bu olayda kız arkadaş yapmayı savunmuyorum olmamış bir olaydan dolayı saçma bir muamele görüp bunun yanlış olduğunu savunuyorum

Son düzenleme:
Merhaba bugün her zamanki gibi okula gitmiştim okulda bildiğiniz gibi bir kızdan hoşlanıyorum oda bunu öğrendi (benden öğrenmedi) inanmadı şaka yapıyorlar falan sandı sonra bu olaylar dönerken sınıftaki p*ç evladı bazı kişiler nedense gidip rehberlik hocasına söylemişler yalan yanlış yalanlar sıkmışlar sonra hoca ben ve hoşlandığım kızı bide bir elemanı daha çağırdı hoca artist artist konuştu yok böyle olaylar olmamalı yok aileleri kızlarına düşkün yok karakolda biten olaylar oldu dedi sonra sizi uyarıyorum diyip sınıfa yolladı ben sınıfa geldim buraya kadar her şey normal gibi geliyor ama kesinlikle normal değil nedenleri şunlar?

2-Bu olayda kızın bir şikayeti yok bazı p*ç evlatları şikayet etti diye niye ben uyarı yiyorum
3-Ben kızı taciz veya tecavüz etmedim yanına bile yaklaşmadım **? hoca bide diyor yok karakolda biten olaylar oldu sanki kızı taciz ettim **?
4-Bu işe hocalar niye karışıyor taciz veya tecavüz olayı olmadıkça bence hocalar karışmamalı böyle bir olayda bence bu şey 2 öğrencinin arasında olmalı
5-Bu olayda kız rahatsızlık bile duymadı? kız belki halinden memnun **? ben niye arka tarafı kalkmış kafasını uçak pisti gibi yapmış bir adamdan tacizci muamelesi görüyorum?
6-Üstelik sınıfımızda sevgili olan 2-3 kişi var onlara kızmıyorlar benim gibi masum hayatında bir kızla arkadaş bile olmayan bana tacizci muamelesi yapıp azarlıyor tehdit ediyorlar?

Sizce haklı değilmiyim?
sınıfından kız arkadaş edinme bence ayrılınca hergün görmek zorunda kalıyorsun

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Buğra Aykaç
Hocam keşke gönderiyi yazarken küfürlü dil kullanmasaydınız belki iyi olurdu.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Merhaba bugün her zamanki gibi okula gitmiştim okulda bildiğiniz gibi bir kızdan hoşlanıyorum oda bunu öğrendi (benden öğrenmedi) inanmadı şaka yapıyorlar falan sandı sonra bu olaylar dönerken sınıftaki *** evladı bazı kişiler nedense gidip rehberlik hocasına söylemişler yalan yanlış yalanlar sıkmışlar sonra hoca ben ve hoşlandığım kızı bide bir elemanı daha çağırdı hoca artist artist konuştu yok böyle olaylar olmamalı yok aileleri kızlarına düşkün yok karakolda biten olaylar oldu dedi sonra sizi uyarıyorum diyip sınıfa yolladı ben sınıfa geldim buraya kadar her şey normal gibi geliyor ama kesinlikle normal değil nedenleri şunlar?

2-Bu olayda kızın bir şikayeti yok bazı *** evlatları şikayet etti diye niye ben uyarı yiyorum
3-Ben kızı taciz veya tecavüz etmedim yanına bile yaklaşmadım ? hoca bide diyor yok karakolda biten olaylar oldu sanki kızı taciz ettim ?
5-Bu olayda kız rahatsızlık bile duymadı? kız belki halinden memnun ? ben niye arka tarafı kalkmış kafasını uçak pisti gibi yapmış bir adamdan tacizci muamelesi görüyorum?
7-Kız hocanın yanında bile söyledi hocam benim bir şikayetim yok öyle bir olay yok dedi üstünü kapatmaya çalıştı kız bile halinden memnun hocalar niye karışıyorki?

Sizce haklı değilmiyim?
yaş kaçtı hocam? yanlış anlamayın gerçekten merak ediyorum.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Buğra Aykaç
Tamam birdaha dikkat ederim kurallara.

Birde size sormak istiyorum bu olayda haklı değilmiyim?
Arkadaşlarınıza aldanmayın derim yani siz haklısınız ama kız arkadaşınızla sevgili olmanızı pek önermem çünkü yaşınız daha küçük bunu kötü anlamda söylemiyorum sadece tavsiye veriyorum.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
Arkadaşlarınıza aldanmayın derim yani siz haklısınız ama kız arkadaşınızla sevgili olmanızı pek önermem çünkü yaşınız daha küçük bunu kötü anlamda söylemiyorum sadece tavsiye veriyorum.
Zaten ben sevgili olsamda sarılma öpme el tutma falan yapmam yakın arkadaş falan oluruz bu yaşta nasıl bir sevgili bekliyorunuz zaten? en fazla yakın arkadaş olunur yani.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Buğra Aykaç
Zaten ben sevgili olsamda sarılma öpme el tutma falan yapmam yakın arkadaş falan oluruz bu yaşta nasıl bir sevgili bekliyorunuz zaten? en fazla yakın arkadaş olunur yani.
Ha tamam yanlış anlamışım onda sorun yok o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,348
Üyeler
170,349
Son üye
vormyr
Top Bottom