Kral xmp kapat birde fastboot kontrol et eğer açıksa onu da kapatRam tam olarak takılı aslında ama bios ayarları ile ilgili bir şeyden kaynaklanabilir mi veya rami garantiye mi göndereyim başka test edebileceğim bir yol var mı? Bir de uzay sistem olarak kurulu sistem şuan ve ekran kartı slotta hafif boşluklu duruyor sallanıyor sabit yerde duruyor ve sürekli sallanmıyor ama elimle vs yaptığımda sallanabiliyor bundan kaynaklı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzay sistem olarak kurulu şuan hocam ön panel yok kasayı satacağım havalandırması da aşırı kötü olduğu için kurmak istemedim. yeni kasa alacağım ay başı gibi büyük ihtimalle
amd sistem ama expo ve fastboot kapatarak deneyebilirim, eğer ram kaynaklı ise garanti kabul eder mi?Kral xmp kapat birde fastboot kontrol et eğer açıksa onu da kapat
Eğer tekte marş alırsa %99 ram %1 anakart eğer almazsa Allah kerim
Sadece işlemci değil Anakart ve ekran kartı inecekİşlemci inmesi lazım.
Baya iyimişBirde şöyle bir power button yaptım bundan kaynaklı bir sebep olma ihtimali mevcut mu?
Hocam ne kaldı geriye motor, ön takım arka takım komple indi. Şasede zaten yoktu bende.Sadece işlemci değil Anakart ve ekran kartı inecek
Ön port kontrol et diyince bundan kaynaklı olabilir gibi geldi ama tek görevi sonuçta power pinleri kısa devre yapması olduğu için yaptım bunuda zaten daha geliştireceğim hatta tr içerisinde temudakilerden daha ucuz bir fiyattan satışını yapmayı düşünüyorumBaya iyimişpek mümkün değil ondan olması