Neler Yeni

6 9 12 ay taksitli telefon nasıl alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
aklımda iphone 13 vardı ama taksit olarak 3 veriyor siteler telefoncuya sordum sitedeki fiyattan 5k fazla ve taksit diyince dahada artırıyor varmı bir secenek

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
YILDIRIM
aklımda iphone 13 vardı ama taksit olarak 3 veriyor siteler telefoncuya sordum sitedeki fiyattan 5k fazla ve taksit diyince dahada artırıyor varmı bir secenek
Faizsiz kredi çekip alabilirsin 6 taksit şeklinde ödemesi olan krediler var hangi kredi uygulamasını indirip bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Yuzarsef
12 bin üstüne 3 taksitten fazlası yok max yenilenmiş telefonlarda var çek-senet ile halletsen daha iyi değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Yuzarsef
yenilenmis 13 alınır mı? bana alma dediler
alma bataryaları ileride eziyet oluyor çünkü. iphone alacağıma gider xiaomi veya samsung alırım kardom sıfırlarında taksit yok 3 aydan fazla. 2.el iphone alacaksan da 13 pro olanı veya 14 olanı al düz 13 lerin bataryalarında bi acayiplik var

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
alma bataryaları ileride eziyet oluyor çünkü. iphone alacağıma gider xiaomi veya samsung alırım kardom sıfırlarında taksit yok 3 aydan fazla. 2.el iphone alacaksan da 13 pro olanı veya 14 olanı al düz 13 lerin bataryalarında bi acayiplik var
mesela 30k falan ne önerirsin samsung veya xiomi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tolga Burak Kaya
Dostum amazondan alacağın telefonla aynı fiyat olan başka bir şeyi taksitle alıp, kullanmadan hemen iade ediyorsun. İade ederken amazon bakiyeme yüklensin diyorsun. Paran nakit olarak amazon bakiyene yükleniyor ama sen kendi kartına taksitle ödüyorsun. Amazon bakiyenle telefonunu alıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
Dostum amazondan alacağın telefonla aynı fiyat olan başka bir şeyi taksitle alıp, kullanmadan hemen iade ediyorsun. İade ederken amazon bakiyeme yüklensin diyorsun. Paran nakit olarak amazon bakiyene yükleniyor ama sen kendi kartına taksitle ödüyorsun. Amazon bakiyenle telefonunu alıyorsun.
uğraştırıcı bisey sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Yuzarsef
mesela 30k falan ne önerirsin samsung veya xiomi
samsung z flip düşürebilirsen çok kıyaklar bence güzel olur sıfırlar z flip 5 256 gb modelleri 30 a kadar iniyor ara ara bence onlar yakışır

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Hakanbey
Easycepten alabilirsin ama sadece mükemmel seçenekleri satın almalisin diğerleri sıkıntılı biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
Easycepten alabilirsin ama sadece mükemmel seçenekleri satın almalisin diğerleri sıkıntılı biraz
arkadasım orda pili ekranı falan degistiriyorlar falan dedi alasım gelmedi ondan

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Hakanbey
arkadasım orda pili ekranı falan degistiriyorlar falan dedi alasım gelmedi ondan
Ben 3 yıl önce 11 aldım henüz sorun olmadı seçeneklerden mükemmel olanı alacaksin ama diğerlerini bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,517
Üyeler
170,378
Son üye
ekrokzvay
Top Bottom