Hazır sistemmi önerelim yoksa parçaları mı önerelim hocam?İşlemci tercihim amd olsun + ekran kartı olarak bir amd önerisi bir de nvidia önerisi istiyorum
Kardeşin hangi oyunları oynuyohiç farketmez kardeşim için alacam
ssd düşük kalmış 1tb da ssdişlemci 7800x3d seçtikten sonra üstüne en az 240 veya iyisi olsun diyorsan 360 sıvı sogutma![]()
AMD R5 7600X-MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X 16GB-MSI B650-500GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 7600X-MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X 16GB-MSI B650-500GB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
tabigüvenilir siteler dimi bunlar az buçuk para vermeyecem de![]()
Tebilon kaliteli site hocam gönül rahatlığıyla alabilirsinizgüvenilir siteler dimi bunlar az buçuk para vermeyecem de![]()
önerilen 5070ti sistem baya kötü parça kalitesi çok düşükilla bu siteden mi topallamam lazım mesala başka yerlerden alsam daha mı pahalı olur itopya vb
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki 75k ya bu sistem değer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoksa biraz daha cpu veya gpu yu düşürülebilir mi sizin yorumlarınızı bekliyorum
amd de ankart iyi olmalı hocam ileride işlemci degiştrdiginizde problem olmaşın düşük özellikli anakart alırsanız sorun olur ayrıca yeni rtx 5000 serisi tercih edeceginiz için pci-e gen 5.0 destekli anakart olmalı ki performans kaybınız olmasın tavsiye edilen hazır sistem 5070ti koymuşlar gerisini su koymuşlar parça kalitesi çok önemli ekran kartı 5070ti diye diger parçalar dan kısılmaz benim önerim gayet dengeli.toplama pc de çok bir şey anlama özeliklle anakart kısmında ne önemli neye dikkat edilmeli hiç bir şey bilmem o yüzden yardımınız benim için çok önemli