Ben de anlamadım kendi kendimi raporlayıp kapandığını sordum;bu konu neden kitlenip sonra tekra açıldı?
evet indirim paylaşılmıştı ama diğer konu sahibi arkadaş model kodu atıp geçmiş, işlemcisini yazmaya bile üşenmiş adam.Ben de anlamadım kendi kendimi raporlayıp kapandığını sordum;
Önce dün bu indirim paylaşıldı dendi baktım paylaşılmamış çokta önemli değil eyvallah dedim
Sonrasında referans linkiyle paylaştığımı söyleyip linki değiştirmişler, ancak ben referans linkiyle paylaşmadım amazonun kendi kampanya linkiyle paylaştım büyük ihtimalle bir hata olduğunu düşünüyorum, referanslı linkim yok çünkü
Ben indirim konusunu bile bulamadım sorun değil indirim bitti zaten alanlara hayırlı olsun ocaktan beri gördüğüm en iyi laptop indirimiydi onboard segmentteevet indirim paylaşılmıştı ama diğer konu sahibi arkadaş model kodu atıp geçmiş, işlemcisini yazmaya bile üşenmiş adam.
modların kendilerinde değil sanırım
gerçekten benimde uzun süredir gördüğüm en iyi indirim idi alanlara hayırlı olsun.Ben indirim konusunu bile bulamadım sorun değil indirim bitti zaten alanlara hayırlı olsun ocaktan beri gördüğüm en iyi laptop indirimiydi onboard segmentte
Dün 1235u paylaşılmıştı bugün tekrar stoğu geldi, belki bununda stoğu gelir ürün baya stokta kaldı i7 olanı da varmış 15 e satılmış ben onu yakalayamadım stoğu çok azdı büyük ihtimal bunun baya stoğu vardı diye düşünüyorum iyi dayandısepete eklerken stok bitti, seyahat zamanları kullanmalık laptop ihtiyacım vardı. üzdü
stok yine gelebilir yarın kontrol edin benceOfff ya tükenmiş
evet indirim paylaşılmıştı ama diğer konu sahibi arkadaş model kodu atıp geçmiş, işlemcisini yazmaya bile üşenmiş adam.
modların kendilerinde değil sanırım
gerçekten benimde uzun süredir gördüğüm en iyi indirim idi alanlara hayırlı olsun.
diğer konu sahibi arkadaş sadece model kodunu atmış muhtemeneln ondan bulamadınız.
hocam hızlı bir şekilde paylaşmanıza lafım yok ama bence paylaştıktan sonra enazından başlığı değiştirseydiniz çünkü ben acer ve sadece ürün kodu olan bir başlığa tıklamak istemem çünkü cihazın ne olduğunu bilmiyorsam ilgimi çekmez o konu ve bu ürünün diğer açılan indirim konularında daha popüler olmasınında tam olarak nedeni bu.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önemli olan işlemci mi yoksa marka, seri ve seri kodu mu? İşlemciyi yazmaya üşenmiş demek mantıksız, üşenilse zaten indirimi paylaşılmaya üşenilir direkt. Bu düşünce üzümü yemek değil de bağcıyı dövmek. Daha tutarlı düşünmek gerekiyor. Acer yazınca şu an 3. sırada çıktı mesela, daha önce de daha altlarda çıkıyordu ancak çıkmıyor değildi. Aramaya işlemciyi yazarak aramak da markayı yazıp aramaya nazaran daha uğraştırıcı.