🔥İndirim Ga-5301 Mekanik Klavye 466.65 TL

ne kadar boş var toplanmış yine. adım kadar eminim şu klavyeyi eline bile almadılar burada kendini cem yılmaz sanıp espiri kasanlar ama millete git bağış yap gibi tavsiyeler veriyorlar. yok ya bu forumda ban yemeden 1 ay durmak başarı.

Klavyesini sen mi yollayacaksın diyen arkadaşlar, klavye 2 ay sonra bozulunca yenisini siz mi göndereceksiniz? Kaç yıl garanti veriyorsunuz? :)

Kimseye dua etmem, din gibi masallara inanmam. Zengin olduğumu iddia etmedim ama bu ürünü alacakları fakir olarak yaftalıyorum evet. 40 yaşında evli ve çocuğu olan birisi olarak parayı nasıl yöneteceğimi 3-5 ergenden öğrenecek değilim. Benim çocuğumun kreş fiyatı asgari ücretin yarısıydı geçtiğimiz yıllarda. Muğla da olan varsa imkanlarımı gösterip bir güzel ağırlarım, buyrun gelin ama uzaktan senaryo yazmaya devam edeceğinizi sizlerde biliyorsunuz zaten.
Arkadaşım 40 yaşında çoluklu çocuklu adamsan bu ülkede öğrenciler için bir dolmuş parasının bile ne kadar önemli olduğunu biliyor olman lazım. 500 e bunu almayın 1000 e şunu alın bu alınmaz, yahu alınmaz da sorsana o paralara çıkabiliyor mu?

Bir de muğlaya gelin ağırlıyım, imkanlarımı göstereyim diyor, senin elinden kabuklu yumurta yenmez.

Bayramda 3 gün ağırlar mısın hocam? kafa dağıtmalık yer arıyorum
Bir akşam yemeği ve bir kaç saatlik ağırlama elbette sorun değil fakat bir aile ortamı için "kafa dağıtmalık yer arıyorum" düşüncesi uygun değil. Umarım istediğiniz tatili yaparsınız.

Genellemelerden hoşlanmam, en kötü diye bir tabiri kabul etmiyorum çünkü bu ürünlerin o kadar dayanacağını düşünmüyorum. Keşke içimiz ferah olsa bu ürünler konusunda da herkese tavsiye edebilsek. Bu forumda bir kaç yıldır olan bir üye olarak E-Yosuo, Aula gibi bir çok kaliteli klavyenin çok uygun fiyatlardan elde edildiğini görmüşsünüzdür, insanlar böyle fırsatları kovalamalı bütçe sıkıntıları var ise. Misal ben istediğim klavyeyi alabilecek durumdayım ama yıllardır Iso layout %75 klavye konusunda ısrarcıyım hatta konusunu bile açmıştım geçen sene. Dün Epomaker indirim konusu açılınca indirim kodlarının bile çalışmadığı ama bana uygun olan klavyeyi sipariş verip geçtim. Peki iso layout hiç mi klavye yok ülkemizde alınabilecek? Elbette var, misal Glorious markasının var ama 16ms, yazılım ile 2ms yapılabildiği söyleniyor ama nedense bu ürün pek önerilmiyor. Ayrıca Akko 5075B+ modeli de var ama bu sefer onun da BPT keycapleri olduğu için almak istemiyorum, ekstra bir de keycap harcaması yapılması lazım. Dün Skyloong GK75 siparişi verdim, 18$ 701 TL kesildi bankadan, bir bu kadar da vergi ödesem her türlü ucuz. Keycaps içinde 500-600 lira para harcadığımı düşün, 2000 liraya istediğim klavyeyi almış olacağım. Çok uzun oldu mesaj ama enine boyuna düşünerek alışveriş yapmak lazım. @SadeceBirisi.

Son düzenleme:
para yoksa alınır tabi her ürünün bir alıcısı vardır ama sözde "pahalı" ürünler uzun vadede düşününce pahalı olmuyor. pahalıdan kastım da piyasadaki en ucuz ürün dışındakiler. genellikle de piyasada bulunan o kategorideki en ucuz ürün pek çabuk bozuluyor da. ben elektronik ürünlerde genelde ucuza kaçmam ama mesela 4 yıl önce iki tane filtre kahve makinesi aldım kiwi marka daha ucuzu yoktu tanesi 90 liraya geldi biri hala çalışıyor diğeri 2 yıl falan çalıştı bozuldu ona da şükür dedim çok basit aletler olduğu için ucuzunu aldım direk
Benim tavrım zaten arkadaşın tavrına. Daha iyi bir önerin yok alma diyorsun böyle bir şey olabilir mi ? 20kya sistem toplayacağım - toplama demek gibi bir şey. Madem bu kadar iyi maddi durumu var 20k lık laptop araştırması yapmasın adam gibi laptop alsın. Ban yemek istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimseye dua etmem, din gibi masallara inanmam. Zengin olduğumu iddia etmedim ama bu ürünü alacakları fakir olarak yaftalıyorum evet. 40 yaşında evli ve çocuğu olan birisi olarak parayı nasıl yöneteceğimi 3-5 ergenden öğrenecek değilim. Benim çocuğumun kreş fiyatı asgari ücretin yarısıydı geçtiğimiz yıllarda. Muğla da olan varsa imkanlarımı gösterip bir güzel ağırlarım, buyrun gelin ama uzaktan senaryo yazmaya devam edeceğinizi sizlerde biliyorsunuz zaten.
40 yaşına gelip 40 yılda bir halt öğrenememiş olmana mı üzüleyim bu zihniyetle baba olmana mı bilemedim.
Umarım kimse sizin çocuğunuzun gururunu incitecek/utandıracak sözler söylemez. Gerçi çok uzağa bakmaması lazım utanmak için ama neyse.

Benim de bütçem 200 bin lira ama BMW'ye binmek istiyorum. Ne yazıkki binemiyorum. Her istediğimizin gerçekleştiği bir dünyada-ülkede maalesef ki yaşamıyoruz. 2 ay sonra elindeki klavyeden olunca hem klavyesi olmayacak hem de parası. :)
Olay o değil hala anlamıyorsunuz beni. Arkadaşın dediğine göre 200kyi yakman lazım düzgün bı araba alamayacağınız için. Size bı durumda verilecek öneri o paraya Tofaş almanız. Ama arkadaşa göre arabanızın olmaması gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Olay o değil hala anlamıyorsunuz beni. Arkadaşın dediğine göre 200kyi yakman lazım düzgün bı araba alamayacağınız için. Size bı durumda verilecek öneri o paraya Tofaş almanız. Ama arkadaşa göre arabanızın olmaması gerekiyor
Yazılanları okudum, Löseve bağışlayın muhabbetini gidip çöpe atın olarak algılıyorsanız problem sizde :) Adam paranı çöpe atmaktır demeye çalışmış bu klavyeyi almak bunu anlamak için çok yüksek zekaya sahip olmanıza gerek yok

Yazılanları okudum, Löseve bağışlayın muhabbetini gidip çöpe atın olarak algılıyorsanız problem sizde :) Adam paranı çöpe atmaktır demeye çalışmış bu klavyeyi almak bunu anlamak için çok yüksek zekaya sahip olmanıza gerek yok
Herkes aynı pencereden bakıyor ama herkes görmek istediğini görüyor. Ben yeterince dil döktüm, daha da uğraşmaya değmez.

150 lira olsa alınırdı da bune :kekw:

40 yaşındasın evlat sahibisin ve yarı yaşındaki gençleri maddi durumlarından kaynaklı alacakları bir klavye için yargılıyorsun. Çocuğuna çok üzüldüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,204
Üyeler
173,625
Son üye
ttfunStar
Geri