Lumi 80+ Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Lumi Salı, 19:51 #1 Alttaki görseldeki içeceğin tadını merak edip aldım, tadı naneli diş macun gibi. Bence bayağı kötü yani almayın diye açtım konuyu
Alttaki görseldeki içeceğin tadını merak edip aldım, tadı naneli diş macun gibi. Bence bayağı kötü yani almayın diye açtım konuyu
Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,759 Salı, 19:57 #2 Lumi yazmış: Alttaki görseldeki içeceğin tadını merak edip aldım, tadı naneli diş macun gibi. Bence bayağı kötü yani almayın diye açtım konuyu Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... daha once hıc gormedım bunu nerden aldınkı
Lumi yazmış: Alttaki görseldeki içeceğin tadını merak edip aldım, tadı naneli diş macun gibi. Bence bayağı kötü yani almayın diye açtım konuyu Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... daha once hıc gormedım bunu nerden aldınkı
Lumi 80+ Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Lumi Salı, 19:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Clayz yazmış: daha once hıc gormedım bunu nerden aldınkı Devamı için tıklayın... Bim'den aldım, ben de ilk kez gördüm
Clayz yazmış: daha once hıc gormedım bunu nerden aldınkı Devamı için tıklayın... Bim'den aldım, ben de ilk kez gördüm