demokrasibilinci
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
TV Var gamepad var direk topladığım pc tv hdml bağlicam ps5 emilatörünüde indircem sizce mantıklımı ??
yanlış anlamadıysam 5k ya sistem alacağım diyorsun, 5k lık sistemden hayır gelmezTV Var gamepad var direk topladığım pc tv hdml bağlicam ps5 emilatörünüde indircem sizce mantıklımı ??
toplama reis sarı sitedenyanlış anlamadıysam 5k ya sistem alacağım diyorsun, 5k lık sistemden hayır gelmez
ona yakın verse yeteremilatürler genelde stabil çalışmıyorda 5-6 bin liraya ps5 performansı veren pc toplamak imkansız.
toplasan da etmeztoplama reis sarı siteden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ona yakın verse yeter
ps5 performansı istiyorsan en kötü bi 3060 sistem alman gerekiyor diye biliyorumtoplasan da etmez![]()
oc yapılan kart alırıp içinden geçerim minig kartlaırna az yapmadımtoplasan da etmez
ps5 performansı istiyorsan en kötü bi 3060 sistem alman gerekiyor diye biliyorum
ps4pro olur benim sisrtemdeoc yapılan kart alırıp içinden geçerim minig kartlaırna az yapmadım
5 e ne toplayacan bir şey çıkmazoc yapılan kart alırıp içinden geçerim minig kartlaırna az yapmadım
ps4pro olur benim sisrtemde![]()
iyi kral madem öyle sana kolay gelsinoc yapılan kart alırıp içinden geçerim minig kartlaırna az yapmadım
Ps5 performansı alman için en az 3060lı kart 3600lü işlemci olması gerek buda 20ye falan patlar sana bence gereksiz. Bende sistemimi satıp ps5e geçmeyi düşünüyorumoc yapılan kart alırıp içinden geçerim minig kartlaırna az yapmadım
olmadı 2t server hdd alırım psu nas kurarım5 e ne toplayacan bir şey çıkmaz
ps5 le alakası ne pekiolmadı 2t server hdd alırım psu nas kurarım
Ps5 de 4 k oynayabilmek varken alıcağın sistemde 1 k yı bile zor oynucaksın keyif alamazsın kiolmadı 2t server hdd alırım psu nas kurarım
bende vazgeçem herhalde ps5 almak daha ekonomik oluyorPs5 performansı alman için en az 3060lı kart 3600lü işlemci olması gerek buda 20ye falan patlar sana bence gereksiz. Bende sistemimi satıp ps5e geçmeyi düşünüyorum
Kafanmı basmıyor, eğer ps5 veya ps4pro performansı almassam servera dönüştürürm dedimps5 le alakası ne peki