Neler Yeni

Çözüldü✓ Topladığım bilgisayarım sürekli oyundan atıyor

XSmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet öztoprak
Merhabalar. Ben yakın zamanda bir bilgisayar topladım testlerde bir problem çıkmasada steam üzerinden girdiğim cs ve pubg oyunlarında hata vermeden oyundan atıyor oyun donsada arkada kus hava sealeri falan hep duyulıyor diyer tarayıcı vs çalışıyor oyunu kapatıp girdiğimde ise bir süre sonra gene aynı şeyi yaşıyorum bunun çözümünü bulamadım herseyi denedim format win11 home pro hepsini kurdum biosta çok fazla sey denedim ama sürekli aynı şeyi yasıyorum sürücüleri defalarca format atıp değiştirdim yinede başaramadım ekran kartım her teste sıcaklık ve fps sıkıntısı yaşatmıyor benim gözden kaçırdığım sorun ne olabilir acaba yardımcı olurmusunuz.

Sistem:

Rx 7800 xt

7800x3d

750w msı plus güç kaynağı

Msı pro 650-s wifi anakart

1 td ssd

1x 16 gb ram

2 fanlı kule tipi soğutucu

Lütfen yardım edin artık cok sıkıldım çözümünü bulamıyorum.

TahinPekmez

80+ Gold
Merhabalar. Ben yakın zamanda bir bilgisayar topladım testlerde bir problem çıkmasada steam üzerinden girdiğim cs ve pubg oyunlarında hata vermeden oyundan atıyor oyun donsada arkada kus hava sealeri falan hep duyulıyor diyer tarayıcı vs çalışıyor oyunu kapatıp girdiğimde ise bir süre sonra gene aynı şeyi yaşıyorum bunun çözümünü bulamadım herseyi denedim format win11 home pro hepsini kurdum biosta çok fazla sey denedim ama sürekli aynı şeyi yasıyorum sürücüleri defalarca format atıp değiştirdim yinede başaramadım ekran kartım her teste sıcaklık ve fps sıkıntısı yaşatmıyor benim gözden kaçırdığım sorun ne olabilir acaba yardımcı olurmusunuz.

Sistem:

Rx 7800 xt

7800x3d

750w msı plus güç kaynağı

Msı pro 650-s wifi anakart

1 td ssd

1x 16 gb ram

2 fanlı kule tipi soğutucu

Lütfen yardım edin artık cok sıkıldım çözümünü bulamıyorum.
hata vermeden oyundan atması, ram frekanslarıyla olabiliyor. kaç mhz de kullanıyorsun xmp açık mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hata vermeden oyundan atması, ram frekanslarıyla olabiliyor. kaç mhz de kullanıyorsun xmp açık mı?
tek kanal rami hangi porta takıyorsun?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
can
Adrenalin hataları, 6900xt 6800xt kullanırken de aynı sorunları yaşıyordum formatı temiz kurulum olarak mı attınız ? sürücüleri biçimlendirip atmadıysanız bunu deneyin win11i kurarken internetiniz kapalı olsun sürücüleri otomatik yüklemesin diye daha önceden andrenalin sürücüsünü flasha atın windows gelince oradan takıp kurun öyle deneyin birde sorununuz yazılımsal olması muhtemel.

TahinPekmez

80+ Gold
Buradan sürücüleri chipset vs. yükle.

ramler bu şekilde olacak.

Ekran Alıntısı.PNG

burdan yardımcı dosyaları indir

XSmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet öztoprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram frekansı 5600 ama 4000 e kadar düşürdüm ve denedim gene olmadı temiz kurulum yaptım ve interneti kapalı kurdum gene olmadı sadece tek ram kullanıyorum bunun hangi slotta taktığımınunuttum rami 2 lersem problem çözülürmü veya donanımsalmı sorunum nasıl bileceğim

tek kanal rami hangi porta takıyorsun?
Expo kullanıyorum

IMG_3227.jpeg

Olay görüntüleyicide sürekli hata algılıyor ve bir kaç kez böyle bir hata aldım

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Gold

XSmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet öztoprak
kasanın kapağını açabilirsin
Suan anlamadım seni kral işteyim oyuzden hangi kanalda olduğunu unuttum akşama bakıcam ama ram slotunu soldan 2. Ye taktım en son öyleydi ondan öncede sağdan 2. Deydi ama yinede hatayı veriyorsu

XSmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet öztoprak
Adrenalin hataları, 6900xt 6800xt kullanırken de aynı sorunları yaşıyordum formatı temiz kurulum olarak mı attınız ? sürücüleri biçimlendirip atmadıysanız bunu deneyin win11i kurarken internetiniz kapalı olsun sürücüleri otomatik yüklemesin diye daha önceden andrenalin sürücüsünü flasha atın windows gelince oradan takıp kurun öyle deneyin birde sorununuz yazılımsal olması muhtemel.
Eve gidince deneyeceğim kral inşallah yazılımsaldır donanımsal olsa hangi parca bozuk bulamıyorum

TahinPekmez

80+ Gold

XSmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet öztoprak
24.1.1 ekran kartı driveri sorunıumu çözdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR