3-4 bin TL arası Mikrofon Önerisi

Güzel fiyat yakalamışsınız yine )) Sorunsuz, temiz kullanılmışsa alınır her türlü. Kaliteli ses arayüzü sunuyor. Bir sürü ayar, giriş-çıkış portu vesaire mevcut. İhtiyaç varsa çok iyi bir tercih olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver'ı indirmeyi unutmayın bu arada.
Attığınız ürünleri kovalıyordum belki ucuza denk getiririm diye izmir de biri satıyordu letgo cüzdanımgüvende ile aldım bakalım. 1700 TL'ye geldi bana 4000 bin tl sıfırı diye uygun geldi bana da. Driverı da indireceğim teşekkürler.

Güzel fiyat yakalamışsınız yine )) Sorunsuz, temiz kullanılmışsa alınır her türlü. Kaliteli ses arayüzü sunuyor. Bir sürü ayar, giriş-çıkış portu vesaire mevcut. İhtiyaç varsa çok iyi bir tercih olur.

Driver'ı indirmeyi unutmayın bu arada.
Hocam elime ulaştı da şeyi soracağım bunun 48v girişini aktif etmem gerekiyor mu?

Hocam elime ulaştı da şeyi soracağım bunun 48v girişini aktif etmem gerekiyor mu?
Mikrofon dinamik olduğu için gerekmez. Kapatıp kullanmanız daha iyi olur.

Hayırlı olsun tekrardan. Ömürlük kullanırsınız diye düşünüyorum.

Mikrofon dinamik olduğu için gerekmez. Kapatıp kullanmanız daha iyi olur.

Hayırlı olsun tekrardan. Ömürlük kullanırsınız diye düşünüyorum.
Hocam tekrardan merhaba, ben biraz nakite sıkıştığım için bendeki pd400x'ü 6k dan sattım. 2.el de olabilecek şekilde 3K civarına bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Ses kartı hala duruyor belki ses kartıyla da kullanabileceğim bir şey de olabilir olmayabilir de çok önemli değil. Sıfır veya ikinci el olması önemli değil. @Lloydˢᵗᵉʳ

Fifine AM6 var sizce nasıl? Bir de jbl quantum stream veya nzxt capsule var baktığım.

Son düzenleme:
Hocam tekrardan merhaba, ben biraz nakite sıkıştığım için bendeki pd400x'ü 6k dan sattım. 2.el de olabilecek şekilde 3K civarına bir öneriniz var mıdır?
Merhabalar. Ses kartını elden çıkarmayı düşünmüyorsanız XLR mikrofon önermek daha iyi olur.
2. el tarafına şöyle bir bakınca piyasanın biraz fıs olduğunu gördüm. Fiyatlar çoğu modelde şişirilmiş.

Kondenser tarafında 2. elde en iyi seçenek 1500₺'ye Thronmax Zone olarak duruyor. Bütçenin epey altında ama fiyatına göre çok iyi olduğu için paylaşmak istedim. Sıfır fiyatı 3500₺ dolaylarında geziniyordu. F/p olarak oldukça iyi. Tabii kondenser olduğu için yayın esnasında vs. gürültü engelleyici ile kullanmak gerekir.
Dinamik tarafında ise en iyi seçenek (sıfır) PD200X + AMC2 Neo ses alıp mikseri okutmak olacaktır. Toplamda 3000 civarına gelmiş olur yaklaşık. 2. el tarafında daha makul bir seçenek bulunmuyor şu anda. Dolayısıyla en mantıklı seçenek bu olacaktır genel anlamda. Hem yarın bir gün ses kartını elden çıkarmanız gerekirse de USB arayüzünde de kullanabilirsiniz mikrofonu.

Fifine AM6 var sizce nasıl? Bir de jbl quantum stream veya nzxt capsule var baktığım.
AM6 hariç fiyatları 2. el tarafında güzel duruyor ancak önerdiğim XLR modeller daha iyi olacaktır.

Merhabalar. Ses kartını elden çıkarmayı düşünmüyorsanız XLR mikrofon önermek daha iyi olur.
2. el tarafına şöyle bir bakınca piyasanın biraz fıs olduğunu gördüm. Fiyatlar çoğu modelde şişirilmiş.

Kondenser tarafında 2. elde en iyi seçenek 1500₺'ye Thronmax Zone olarak duruyor. Bütçenin epey altında ama fiyatına göre çok iyi olduğu için paylaşmak istedim. Sıfır fiyatı 3500₺ dolaylarında geziniyordu. F/p olarak oldukça iyi. Tabii kondenser olduğu için yayın esnasında vs. gürültü engelleyici ile kullanmak gerekir.
Dinamik tarafında ise en iyi seçenek (sıfır) PD200X + AMC2 Neo ses alıp mikseri okutmak olacaktır. Toplamda 3000 civarına gelmiş olur yaklaşık. 2. el tarafında daha makul bir seçenek bulunmuyor şu anda. Dolayısıyla en mantıklı seçenek bu olacaktır genel anlamda. Hem yarın bir gün ses kartını elden çıkarmanız gerekirse de USB arayüzünde de kullanabilirsiniz mikrofonu.

AM6 hariç fiyatları 2. el tarafında güzel duruyor ancak önerdiğim XLR modeller daha iyi olacaktır.
Hocam şimdi 2000 TL'ye jbl quantum stream buldum ya onu alacağım ya da bu linki attığınız zone var hangisi sizce ? Pd200x bütçem üstü baya 2 civarına bulsam benim için daha iyi

Hocam şimdi 2000 TL'ye jbl quantum stream buldum ya onu alacağım ya da bu linki attığınız zone var hangisi sizce ? Pd200x bütçem üstü baya 2 civarına bulsam benim için daha iyi
Bütçe 2K olursa Thronmax Zone XLR en iyi tercih olacaktır. JBL de fiyatına göre iyi ancak halihazırda ses kartı varken XLR tercih etmek daha mantıklı dediğim gibi. Bu arada bütçe kısıtlı olduğundan sizin boom arm'ı satıp daha giriş seviye bir modele de geçebilirsiniz, aradaki fark kadar da bütçe artışı sağlanabilir. Aklınızda bulunsun diye dedim.

Mikrofon USB arayüzünde de gayet iyi performans gösteriyor. Profesyonel düzeyde kayıt alırken, müzik işlerinde, ses işlemelerinde çeşitlilik, efektiflik bakımından ve çoklu podcast/yayın işlerinde XLR platformu avantaj sağlayabilir. Yalnız XLR modunda mikrofonun yazılımını kullanamıyorsunuz.
Bu tarz mikrofonları mümkün olduğunca orijinal kablosuyla kullanmak daha sağlıklıdır. Standart bir Type-C kablo sesi düzgün iletemeyebilir ya da başka sorunlar olabilir. Test etmeden bilebilmek pek mümkün değil.

Kalifiye standlar arasında uygun fiyatlı bir seçenek S2 modeli, tavsiye ederim. Ama XLR kablosu zaten alacağınız herhangi bir ses kartı/mikserin yanında geliyor zaten, gerek olmayacaktır. Biraz daha uyguna Fifine CS1 de bakılabilir ama Thronmax daha iyidir, kablo saklamalı olması ayrı güzel.
Hocam sadece son kısmını düzelteyim ses kartlarının kutusundan XLR kablosu çıkmıyor ayrıca alması gerekiyor artı olarak mikrofon aldıktan sonra ses kartının beslediği bir kulaklık da kullanmak önemli benim iem de sıkıntı çıkmıştı mesela ses boğuk geliyordu baya Ses kartı UAD Volt2 kulaklık da KZ ZSN10 Pro kullanıyorum.

Hocam sadece son kısmını düzelteyim ses kartlarının kutusundan XLR kablosu çıkmıyor ayrıca alması gerekiyor artı olarak mikrofon aldıktan sonra ses kartının beslediği bir kulaklık da kullanmak önemli benim iem de sıkıntı çıkmıştı mesela ses boğuk geliyordu baya Ses kartı UAD Volt2 kulaklık da KZ ZSN10 Pro kullanıyorum.
Kutu açılımı videolarında bazı modellerden kablo çıktığını gördüğümü hatırlıyorum ancak doğrudur, birçok modelde de çıkmıyormuş anlaşılan. Segmentasyonla alakalı olabilir sanırsam. Arkadaşın PD400X'ten hem USB hem de XLR kablosu çıkıyor neyse ki. Bazı standların da yanında geliyor hatta.
Kulaklık mevzusu ilginç doğrusu. Giriş seviye bir arayüzün bile IEM'ler gibi görece düşük empedanslı cihazları rahat besleyebilmesi lazım. Bahsettiğiniz modeli yeni gördüm. Sürücülerle ya da USB bağlantısıyla alakalı bir problem olabilir mi acaba? Kronik bir sorunu var mı bilmiyorum ama... Bazı UA arayüzlerin preamp'lerinde sıkıntı çıktığı ve durduk yere bozulduğu hakkında birtakım videolar görmüştüm.

Bütçe 2K olursa Thronmax Zone XLR en iyi tercih olacaktır. JBL de fiyatına göre iyi ancak halihazırda ses kartı varken XLR tercih etmek daha mantıklı dediğim gibi. Bu arada bütçe kısıtlı olduğundan sizin boom arm'ı satıp daha giriş seviye bir modele de geçebilirsiniz, aradaki fark kadar da bütçe artışı sağlanabilir. Aklınızda bulunsun diye dedim.
Hocam Thronmax Zore için yazdım arkadaşa wp den ama cevap vermedi. XLR bakımından şart değil aslında ses kartını satabilirim. 2K ile jbl quantum stream mantıklı mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,788
Üyeler
186,242
Son üye
oyun1234
Geri