❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 3.899 TL

Yalnız bir şartım var.
Ufo testini çekerim eğer gölgelenme yani ghosting yoksa forumdan sınırsız uzaklaştırlacaksın.
Eğer var ise yönetici beni sınırsız uzaklaştırsın.

Kabul ediyorsan hodri meydan. Yok öyle beleş zaman ayırmak.
Burası meydan muharebesi değil. Kimse hesap kapatmak zorunda da değil. Haklıysan savun işte kendini. Kimse seni tutmuyor.

Yalnız bir şartım var.
Ufo testini çekerim eğer gölgelenme yani ghosting yoksa forumdan sınırsız uzaklaştırlacaksın.
Eğer var ise yönetici beni sınırsız uzaklaştırsın.

Kabul ediyorsan hodri meydan. Yok öyle beleş zaman ayırmak.
Buyrun 2025 model

Ekler

• Screenshot_2025-04-15-03-32-42-433-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2025-04-15-03-32-42-433-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    204.6 KB · Hit: 48
bu monitörde kronik ghosting var. Twitterde karanlık modda gezinirseniz kör olursunuz. 3 kere alıp 3ünüde iade etmiştim. Kesinlikle alınmaz.

dün sipariş verdim bakalım ne olucak en kötü ben de iade ederim
ufo testini boş verin twitter a girip karanlık moda alıp kaydırın eğer gözleriniz kanıyorsa ghosting var dersiniz iade edersiniz

Buyur sana ikisini atayım.

Solda samsung va 180 hz olan model sağdaki aoc ıps 144 hz olan model
Renk farkını görebilen var mı?

Ghosting demişsin ben ufo testi yaptım ve herhangi bir gölgelenme fark etmedim.
Şu va paneldeki ghosting ve ıps paneldeki ışık sızması takıntılarınızı bırakın artık.

Alıntıyı görüntüle
Kimseye yaranamazsın kimse bişey beğenmiyor bırak kendi kafasındakini yapsın herkes kendi beğendiğini alsın ben g3 almıştım önceden güzelde monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim deneyimleme şansım oldu.
O yüzden bir tane daha sipariş geçtim.
Ghosting varsa iade eder geçersiniz.

Bu forum ahmak insanlarıda barındırıyor içinde.
G3 serisinin farklı verisyonlarında bi haber kullanıcılar kafalarına göre yorum atıyor.

Ayrıca evet g3 bir modelinde ciddi anlamda ghosting problemi bende görmüştüm.
Ancak 2022 model mi 2023 mü onu hatırlamıyorum. O yüzden dedikleri doğru ancak ahmaklıkları ise hangi verisyon ona bakmadan yorum yapmalarından anlaşılıyor.

Söz konusu konuda ki model ise 2024 olan model.
Va panel olduğu belli Asus tuf IPS monitör iade ettim bunu sipariş ettim kült düşünüyorlar biraz (PS4 proya bağlı oyun oynuyorum ben)

Son düzenleme:
monitör'ü araştırıp atsaydınız keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,708
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri