Thermalright Soğutmalar

Thermalright frozen warframe 240 kullanıyorum fanlar sessiz, pompada ses yok. 14700 ü rahat soğutuyor. Ama şu modeli çok beğendim alsam mı diye düşünüyordum. İncelemesine baktım çok kötü değerlendirilmiş. Bu fiyata böyle bir ekran sunan aio yok ama yine de markaya göre fiyat pahalı sanki.
------------------
1744716136645.png

Thermalright frozen warframe 240 kullanıyorum fanlar sessiz, pompada ses yok. 14700 ü rahat soğutuyor. Ama şu modeli çok beğendim alsam mı diye düşünüyordum. İncelemesine baktım çok kötü değerlendirilmiş. Bu fiyata böyle bir ekran sunan aio yok ama yine de markaya göre fiyat pahalı sanki.
------------------
Alıntıyı görüntüle
Benimde gözüme bu model takıldı. Fiyatı iyi gibi duruyor fakat internnetteki yorumlarından emin olamadım.

Benimde gözüme bu model takıldı. Fiyatı iyi gibi duruyor fakat internnetteki yorumlarından emin olamadım.
3.95 inch ekran baya büyük kasada çok iyi durur ama işte fiyatına değer mi emin olamadım. Pompa vızıltısı varsa işlemci değil ben soğurum :)

ryzen 5 5600 için alınır mı arkadaşlar. birde 300 tl geri ödeme bunda varmı bilen varmı

dikkat edeceğin nokta iyzi co kampanyasına katıalcaksan alışveriş yapmadan önce uygulamasından katıl demen lazım ilgili kampanyaya yoksa zırnık vermiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dikkat edeceğin nokta iyzi co kampanyasına katıalcaksan alışveriş yapmadan önce uygulamasından katıl demen lazım ilgili kampanyaya yoksa zırnık vermiyor :D
geçen gün bu mantıkla 1079 tl ye kule tipi fan aldım sanıyorum ki %10 + 300 tl cashback alacam falan bekliyorum bekliyrum bişe gelmiyo meğersem uygulamadan önce katıl demek lazımmış ehehhe indirimli alacaz derken 1079 lira verdik :D

Intel kullanan arkadaşlar renkten bağımsız uygun olanı tercih edebilir, koyduğumuz yerde görünmüyor zaten.
Daha stabil ısınıp soğuyor.
AMD için gerek olmuyor tasarımdan yırtıyor.
IMG_20250415_160335.jpg

thermalright sıvı soğutma olarak prism modeli çok güzel tepe noktası oda ülkemizde yok ne yazikki

ama hava soğutması on numara 1599 düşmüş iyzico paralopara ile güzel bir indirim çakılır

ekran çalışır ekran gücünü cpu fan soketinden alıyor diye biliyorum yoksa ucuza bir hub alabilirsin zaten

Hiçbiri yok ekran çalışmaz o zaman

ekran çalışır ekran gücünü cpu fan soketinden alıyor diye biliyorum yoksa ucuza bir hub alabilirsin zaten

dur lan dur bu olmaz bu anakarttan alıyor:)

dur lan dur bu olmaz bu anakarttan alıyor:)
Sanırım bu sadece çoklayıcı. Kontrolcü değil gibi duruyor.

Geri