Rx 9070xt ucuzlayacak mı?

Kuasar29

80+
Reaksiyon skoru
1
Kartın çıkış fiyatı 600 dolar ama şuanda satışı 1000 dolardan fazla. Ucuzlaması gerekiyor ama çok süre geçtiği halde ucuzlamadı, konu hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.

ucuzlamaz yakın zamanda

Şuan üretimin yetersizliğine bakılırsa 5-6 ay daha böyle devam eder gibi görünüyor. ilk çıktığı gün stok eritildiğinde de söylemiştim. pandemi dönemi zamanındaki kıtlık yaşanacak insanlardan aşırı talep gelecek diye. en azından 5-6 ay sonra bir miktar düşer diye umuyorum.

beyler beyler çip krizi var dünya genelinde herkes sırada bekliyor bu yüzden bantlar dolu temmuza kadar anca kart piyasaya oturur belkide o şekilde 30-35 arası bulunur altında olması imkansız

Gönül isterki fiyatlar düşsün bende bekliyorum 9070 veya xt yi anlaşılan onada bütçe yetmeyecek gibi.

Kartın çıkış fiyatı 600 dolar ama şuanda satışı 1000 dolardan fazla. Ucuzlaması gerekiyor ama çok süre geçtiği halde ucuzlamadı, konu hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Çip krizi var ne zaman oturur fiyatlar bilemeyiz zaman gostericek artik

9060-9060XT geldiğinde ve dünya gündemi de sakinleşirse dengelenme olacaktır dolar bazlı, TL bazlı her şey olabilir

Şuan üretimin yetersizliğine bakılırsa 5-6 ay daha böyle devam eder gibi görünüyor. ilk çıktığı gün stok eritildiğinde de söylemiştim. pandemi dönemi zamanındaki kıtlık yaşanacak insanlardan aşırı talep gelecek diye. en azından 5-6 ay sonra bir miktar düşer diye umuyorum.
Temmuzda pc toplayacağım ne diyorsun?

Temmuzda pc toplayacağım ne diyorsun?
Eğerki yeteri kadar stok temini yapılamazsa ve yeni gelecek olan 9060 serisi kartlarıda gereksiz pahalı olursa malesef fiyatları düşmez. Eğerki stok temini yeterince iyi gerçekleşirse ve 9060 serisi beklenen fiyattan aşağı doğru çekilmeye başlarsa o zaman fiyatlarında iyi düşüşler gözlemleyebiliriz.

Milet şöyle kart dedi böyle kart dedi videolar çekti şişirdikçe şişirdi sonuç ortada ucuzlamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,204
Üyeler
173,625
Son üye
ttfunStar
Geri